WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

BackWPup Free - WordPress Backup Plugin
[Plugin: BackWPup] Manual run does not say finished in jobs overview (4 posts)

  1. fritsjan
    Member
    Posted 3 years ago #

    When I manual run a job where I backup all files and database to dropbox. It works perfectly, uploads, and says in the log it is finished. But when I go later to the jobs overview it looks like it is still running. I have to clear it in order to run it again.
    When I clear it, it writes an error to the log and shows me that the backup 'failed / has an error'. Which is not the case...

    http://wordpress.org/extend/plugins/backwpup/

  2. Daniel Hüsken
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    i'm sercing for it but i can't find it.
    i see only taht the options not sved correctly to WP wenn it where i large upload.

  3. cassimfarook
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thats correct. i am doing FTP backup using Wp 3.1. (going to upgrade)
    running a manual full backup on files. job completes but the status in the overview does not get reset. (PS: i have removed references to the FTP server in the below text)

    ----------------------
    Log file
    ----------------------

    2011-04-07 11:16.35: Make a list of files to Backup ....
    2011-04-07 11:16.36: Files to Backup: 1827
    2011-04-07 11:16.36: Size of all Files: 40.75 MB
    2011-04-07 11:16.36: Create Backup Archive file...
    2011-04-07 11:17.23: Backup Archive file create done!
    2011-04-07 11:17.23: Backup Archive File size is 28.26 MB
    2011-04-07 11:17.23: Memory increased from 64M to 64M
    2011-04-07 11:17.25: Connected to FTP Server
    2011-04-07 11:17.36: Backup File transferred
    2011-04-07 11:17.36: 1 old Log files deleted!!!
    2011-04-07 11:17.36: Job done in 61 sec

    ----------------------
    Over view PAge
    ----------------------

    1 Full Backup

    Clear File Backup
    Files Size: 40.75 MB
    Running since: 312 sec. April 6, 2011
    1:12 pm
    Runtime: 78802 sec.
    Log
    ----------------------

  4. azega
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm getting the same error. The log says it finished and the backups are saved where they are supposed to be, but on the job page is says it's still running.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags