WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Background Per Page
[resolved] The plugin does not update to its latest version (10 posts)

  1. luchosar
    Member
    Posted 2 years ago #

    The plugin does not update to its latest version

    http://wordpress.org/extend/plugins/background-per-page/

  2. luchosar
    Member
    Posted 2 years ago #

    No response? here I leave the picture. I test the plugin in several places, when you upgrade to the latest version does not and permenece as if no update ver: http://www.comfamiliar.org/wp-content/uploads/2012/04/curisoso.png

  3. fawkesblog2
    Member
    Posted 2 years ago #

    It is the latest version but has the two versions listed. If you check your plugin folder you will see it is listed as both version 1 and as version 0.1.2

    This is causing it to always ask to be updated.

  4. luchosar
    Member
    Posted 2 years ago #

    But ... that's right? no problem?

  5. fawkesblog2
    Member
    Posted 2 years ago #

    That is a problem, i noticed it myself and was about to report it when i saw you had already done so.

  6. luchosar
    Member
    Posted 2 years ago #

    well ... this is annoying. On the other hand, since the plugin does not work, before he could set a background to a post, not now ... it's a shame, I invite you to review the plugin is a wonderful job and it's sad ... sorry to abandon use English translator

  7. Catalin Cimpanu
    Member
    Posted 2 years ago #

    Can't this plugin do without the big "Follow my c#@!" subscription box?

  8. Fish Can't Whistle
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hello all,

    I am the author of the plugin.

    The most recent update fixed the OP's error.

    @Catalin Cimpanu: If you would rather not subscribe to updates from me simply click the "I have subscribed" link and the "Follow my c#@!" box will go away. :-)

  9. luchosar
    Member
    Posted 2 years ago #

    Good work and best support, please listen to users' annotations.
    The plugin now works fine.
    One last question, if I want a single fund for the index ... how to do? thanks, good job.

  10. irshard88
    Member
    Posted 2 years ago #

    does not work with the latest version of WP (3.4.1)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic