WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Background Manager
Image Sets - Upload/Insert (Add an Image) NOT doing anything! (7 posts)

  1. janubande007
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    I'm still having this problem. Have PHP 5.3, WP 3.4.1 . Upload dialog box (if there is one) does not pop-up. Same behavior in Firefox, Chrome & IE (all uptodate to latest versions).

    Any clues, what should I do or not do?

    http://wordpress.org/extend/plugins/background-manager/

  2. janubande007
    Member
    Posted 1 year ago #

    Heres the Debug output from Backgaroud Manager:

    Generated On: Sat, 25 Aug 2012 17:51:59 GMT
    Background Manager Version: 1.1.6.1
    PHP Version: 5.3.15
    Memory Usage: 43.10 MB Peak, 42.94 MB Current, 256 MB Max permitted by PHP
    Available PHP Extensions: Core, date, ereg, libxml, openssl, pcre, sqlite3, zlib, bcmath, bz2, calendar, ctype, curl, dba, dom, enchant, hash, fileinfo, filter, ftp, gd, gettext, gmp, SPL, iconv, session, intl, json, ldap, mbstring, mcrypt, mysql, mysqli, odbc, pcntl, standard, PDO, pdo_dblib, pdo_mysql, PDO_ODBC, pdo_pgsql, pdo_sqlite, pgsql, Phar, posix, pspell, readline, recode, Reflection, imap, shmop, SimpleXML, soap, sockets, SQLite, exif, sysvmsg, sysvsem, sysvshm, tidy, tokenizer, wddx, xml, xmlreader, xmlrpc, xmlwriter, xsl, zip, cgi-fcgi, mhash, Zend Guard Loader
    Pf4wp Version: 1.0.12.2
    Pf4wp APC Enabled: No
    WordPress Version: 3.4.1
    WordPress Debug Mode: No
    Active WordPress Theme: Twenty Eleven
    Active WordPress Plugins: 'Add Link to Facebook' by Marcel Bokhorst, 'AddThis Follow Widget' by The AddThis Team, 'AddThis Social Bookmarking Widget' by The AddThis Team, 'Background Manager' by Mike Green (Myatu), 'Display widgets' by Strategy11, 'Duplicate Widget' by Scott Reilly, 'Google XML Sitemaps' by Arne Brachhold, 'MailPress' by Andre Renaut, 'Next Scripts Social Networks Auto-Poster' by Next Scripts, 'Peter's Literal Comments' by Peter Keung, 'PhotoDropper' by PhotoDropper, LLC, 'SI CAPTCHA Anti-Spam' by Mike Challis, 'Theme My Login' by Jeff Farthing, 'Velvet Blues Update URLs' by VelvetBlues.com, 'WordPress Mobile Pack' by James Pearce & friends, 'WordPress Social Login' by Miled, 'WP Super Cache' by Donncha O Caoimh, 'WP to Twitter' by Joseph Dolson
    Browser: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.1 (KHTML, like Gecko) Chrome/21.0.1180.83 Safari/537.1
    Server: Apache
    Server OS: Linux box837.bluehost.com 2.6.32-20120131.55.1.bh6.x86_64 #1 SMP Tue Jan 31 15:43:27 EST 2012 x86_64
    Database Version: 5.1.63-community-log
    Template Engine Version: Twig 1.7.0

  3. janubande007
    Member
    Posted 1 year ago #

    Alright here's the problem. I did "inspect element' on Google Chrome....this is what the Uplaod/Insert links says: there's the property which says onclick="return false;".

    <a href="http://filmographystudio.com/wp-admin/media-upload.php?post_id=277&type=image&filter=media_library&TB_iframe=1" id="add_add_image" class="thickbox" title="Add an Image"><img src="http://filmographystudio.com/wp-admin/images/media-button-image.gif" alt="Add an Image" onclick="return false;"></a>

    So when I right-click that tiny image and try "open in new tab" or "open in new window" thats when I get the upload screen! Same behavior on FF, Chrome & IE. Also if I edit the code in place in chrome & remove the 'onclick' or set it to return 'true', that also works. However either way, the upload window has browsed away from the WP Dashboard and I have to manually refresh the Edit of that Image Set and then SAVE it.

    So I have a workaround, but can this be Fixed soon?

  4. myatu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Sorry, the issue you're experiencing appears to be due to JavaScript being interrupted due to an error. Although it is usually due to a conflicting plugin, I have not been able to replicate it based on the plugins you're using.

    Given you are using Google Chrome, you should be able to see in the console log what Javascript errors are occurring.

  5. janubande007
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks I'll lookin into this conflict to see whats going on. I thought plugin conflicts could only occur on my WordPress site/blog. I didn't know plugin conflicts could occuer in the WordPress dashborad.

  6. janubande007
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello Myatu, I think I may have found the conflicting plugin. I don't know what to do next other than to contact the author of the other plugin as I've done in this thread:
    http://wordpress.org/support/topic/plugin-wp-to-twitter-error-conflict-on-dashboard-with-another-plugin?replies=1#post-3179654

    Please see the image below for the error I see in Google Chrome:

    http://MovieingMemories.com/public-share/wp-to-twitter-error.jpg

    I would still appreciate your help in solving this problem. Would you be willing to directly work with the author of the other plugin and help fix this problem, cause I now feel like I'm going to be bouncing around like a ping-pong ball between the two of you via the support forums. :)

    Thanks.

  7. janubande007
    Member
    Posted 1 year ago #

    Alright, while the other plugin has not resolved its conflict issue (yet), this problem still occurs on IE though (even without that plugin). Whats causing this? Works on Chrome.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic