WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

AutoNav Graphical Navigation and Gallery Plugin
Getting many warnings with new version (5 posts)

  1. nicole2009
    Member
    Posted 1 year ago #

    Since I updated to the new version my pages are full of warnings.

    Warning: imagecreatetruecolor() [function.imagecreatetruecolor]: Invalid image dimensions in /home/persoob6/public_html/wp-content/plugins/autonav/autonav-wl.php on line 58

    Warning: imagecopyresampled(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/persoob6/public_html/wp-content/plugins/autonav/autonav-wl.php on line 70

    Warning: imagesx(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/persoob6/public_html/wp-content/plugins/autonav/autonav-wl.php on line 133

    Warning: imagesy(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/persoob6/public_html/wp-content/plugins/autonav/autonav-wl.php on line 133

    Warning: imagejpeg(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/persoob6/public_html/wp-content/plugins/autonav/autonav-wl.php on line 141

    Warning: imagedestroy(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/persoob6/public_html/wp-content/plugins/autonav/autonav-wl.php on line 148

    Warning: imagecreatetruecolor() [function.imagecreatetruecolor]: Invalid image dimensions in /home/persoob6/public_html/wp-content/plugins/autonav/autonav-wl.php on line 58

    Warning: imagecopyresampled(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/persoob6/public_html/wp-content/plugins/autonav/autonav-wl.php on line 70

    Warning: imagesx(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/persoob6/public_html/wp-content/plugins/autonav/autonav-wl.php on line 133

    Warning: imagesy(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/persoob6/public_html/wp-content/plugins/autonav/autonav-wl.php on line 133

    Warning: imagejpeg(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/persoob6/public_html/wp-content/plugins/autonav/autonav-wl.php on line 141

    Warning: imagedestroy(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/persoob6/public_html/wp-content/plugins/autonav/autonav-wl.php on line 148

    http://wordpress.org/extend/plugins/autonav/

  2. nicole2009
    Member
    Posted 1 year ago #

    BTW, you mentioned that in this case we should revert to the previous stable version but I cannot get hold of it since it was erased when updated and the link doesn't work.

  3. lirb
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same problem!
    someone can help plz?

    thanks

  4. Ruth Maude
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same issue. A couple of images failed to upload and now the page is full of warning messages!

    http://www.susangosevitz.com/gallery/

  5. Ruth Maude
    Member
    Posted 1 year ago #

    I found an old version of the plugin and I was able to restore to that and it is now clear of errors. Please let us know when you have this sorted out.

    Thanks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags