WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

AutoNav Graphical Navigation and Gallery Plugin
Getting a strange warning (5 posts)

  1. nicole2009
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have this warning at the borrom of my page:

    Warning: opendir(/201110) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home/reward4/public_html/wp-content/plugins/autonav/autonav-wl.php on line 305
    ERROR: opendir(‘/201110′) failed

    I could be wrong but I don't think that I had it on the previous version (unless I never noticed).

    http://www.award-certificates.com/preschool-graduation-certificates/

    http://wordpress.org/extend/plugins/autonav/

  2. almightywa
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm having the same issue?

    http://www.mvphotographers.co.uk/members/

    I tried to roll back to a previous version as per the link on the plugins page, but that goes to a 404 -

    Any help appreciated!

    Cheers
    Jon

  3. arievanziel
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same issue on mimaworks.org with autonav version 1.5.2 and wp v3.4.2

    Just send an email to bill explaining the error. Reverting to an older version (1.4.1, which ís available here) didn't help.

    Also manually creating a directory like wp-content/uploads/201110 didn't help.

    Any suggestions?

  4. wlindley
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Strange. That whole section of code has been stable for over a year, nothing changed there. Please email me so we can debug your site.

  5. wlindley
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    OK. Found the problem.

    PROBLEM.

    When sites are moved between web hosts, or generally in the case of WordPress not being able to create a new monthly uploads directory, the internal WP core function wp_upload_dir will return only an error, and not any useful information about existing uploads. This prevents AutoNav from discovering where your uploads directory is at all, which is why things break.

    WP 3.5 and later properly return both "where uploads are supposed to go" in addition to an error message.

    Version 1.5.3 of AutoNav will show WP 3.5 as the minimum version, and will also be more graceful in simply not displaying images for the case of WordPress 3.4.2 and below.

    SOLUTION.

    1. Upgrade to the latest WordPress
    2. Correct the permissions on your uploads directory.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.