WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Audiobar
Bounces me back to my landing page (11 posts)

  1. DPoncy
    Member
    Posted 2 years ago #

    When this plugin is installed I can't navigate my site. A new page will appear for a moment and then I am bounced back to my landing page. I am using this on a multisite installation.

    http://wordpress.org/extend/plugins/audiobar/

  2. carlocapocasa
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi there!

    I haven't tested Audiobar with multisite installations yet... Noted in the to-fix-list.

    Thanks for giving it a try! For now I can only recommend to use it for single site installations only, or wait for an upgrade that solves the problem.

    Carlo

  3. inesm
    Member
    Posted 2 years ago #

    I encounter the same problem, not on a multisite installation.
    Wherever I navigate in the site, I'm bounced after an instant to home page.
    Moreover, a cannot see the bar, nowhere.
    I vas very happy about this plugin, since I need to insert a background music in a site, and I cannot find the way to.
    Please, could you tell me what's the matter with Audiobar?

    Aiuto, aiuto... confidavo proprio in questo plugin, prometteva bene.
    Cosa si può fare? Grazie :)

  4. DieKreatur
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi, I have the very same problem as inesm.
    It jumps back to home page after a couple of seconds.
    But i can see the bar, because i have put a post with a link, i guess.

    In the installation notes i read that the plugin needs to be "installed": I have put the audiobar folder into the plugin folder, and then I activated it.

    Can I help in some way to find a solution?
    Thank you!Bye

  5. kalatix
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi! Sorry for the delays. Carlo and I have been working hard on audiobar and sometimes forum posts slip through the cracks.

    Can you both provide links to your sites and note which version of wordpress you are using?

    And are either of you using Jetpack? There have been a few cooperation problems between the two plugins.

    Thanks,
    Chad.

  6. Smat Placid
    Member
    Posted 2 years ago #

    hey there.

    at first: cool plug-in, it is what i needed.

    but as written before: i switched the single installation wordpress site from local apache to my host - and its bouncing me after a second back to my last post. the bar is also gone - no music anymore.

    offline it still works fine! just after transfer the site: pow.

    tried to de-install the plugin/ database/ cache offline to put it online again - same prob.

    dunno what to do anymore.

    thanks for help,

    roman

  7. kalatix
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Roman,

    I can't discern what could be the problem. The only thing I can think of is that your host doesn't allow certain permissions that audiobar needs. What host are you using now?

    I will definitely forward this to Carlo and see what insight he can bring us.

    Chad.

  8. Smat Placid
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Chad.

    Its a Switzerland client (.ch) and the hoster over there are odd.
    I changed the hoster to a german one and fine :)
    Tried to resolve the problem by my own - but I think that was it.

    It works, its well, its still a very nice plug in.

    Keep going,

    Roman

  9. kalatix
    Member
    Posted 2 years ago #

    Roman,

    Glad it worked out! Sorry for the inconvenience caused in the meantime :]

    Peace,
    Chad.

  10. aimkbe
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello has anyone figured out this problem? I've tried everything and i cant seem to figure it out @carlocapocasa

  11. aimkbe
    Member
    Posted 2 years ago #

    @DPoncy

    Hello I've been trying to sove this problem, but i havent been successful. Did you fix this problem?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags