WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Archivist - Custom Archive Templates
query=post_parent displays blank page (5 posts)

  1. wagedu
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi, first of all thanks!
    But I'm having a little problem and hope you can help.
    A page with [archivist query='post_parent=13'] gives an empty page as a result...
    But I noticed that If I write something "wrong" (like post_id=99999) I'd get an archive page with the "default posts" and not a blank page.

    What can I do?

    Thanks!

    http://wordpress.org/extend/plugins/archivist-custom-archive-templates/

  2. wagedu
    Member
    Posted 2 years ago #

    It seems to be a problem with PAGES (not posts).

    Example: I have 6 Pages tagged "artists" and 2 Posts tagged "testag".
    [archivist tag="artists"] returns an empty page
    [archivist tag="testag"] returns my "testag" Posts

    How can I show a list of PAGES, either using post_parent or tag?

    Thanks in advance

  3. eteubert
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Try [archivist query="post_parent=13&post_type=page"] or [archivist query="tag=artists&post_type=page"]

  4. wagedu
    Member
    Posted 2 years ago #

    Tried both suggestions, still blank results :(
    I mean, I get the "Thumb Title" header, but nothing below it

    [archivist query="page_id=13"] -> Works fine, shows that page's info

    So, I don't know what elese to try. And "post_parent" not working is weird, since only PAGES are hierarchical...

    Please, more suggestions?

    Thanks in advance

  5. eteubert
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I finally figured it out. There was a bug with the query parameter. And make sure to specify posts_per_page, like this:

    [archivist query="post_parent=13&post_type=page&posts_per_page=-1"]

    Sorry it took so long to solve it.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic