WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Analytics360
Google Authentication Error (16 posts)

  1. taropaa
    Member
    Posted 2 years ago #

    The page you have requested cannot be displayed. Another site was requesting access to your Google Account, but sent a malformed request. Please contact the site that you were trying to use when you received this message to inform them of the error. A detailed error message follows:

    The site "http://site.com" has not been registered.

    http://wordpress.org/extend/plugins/analytics360/

  2. mc_nate
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hey there, Taropaa!

    This thread should help you resolve that error:

    http://wordpress.org/support/topic/cant-authenticate-google-analytics-from-analytics360-plugin-page?replies=19

    Let us know if we can help with anything else!

    Cheers

  3. Tyzing
    Member
    Posted 1 year ago #

    This thread still doesnt seem to fix it for me and it's closed for responses. I seem to authenticate but it gives me a 404 after on the dashboard

  4. cadfile
    Member
    Posted 1 year ago #

    Google dumped the API used for Authentication used by many of these plugins that also show something on the dashboard. Until the plugin is updated for the new API or it allows us to manually add the UA ID then it won't work at all no matter how many times you register your domain with Google.

  5. kpbryce132
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    If you want to make your own dashboard widget for GA this was the solution for me!

    http://www.slideshare.net/itstherealseo/how-to-make-a-basic-google-analytics-dashboard

    Cheers!

  6. mc_nate
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just to give everyone a heads up, we are in the process of reworking the plugin to function a little better with the new Google APIs. I can't provide an ETA, yet, but it's definitely an ongoing process.

    Cheers

  7. shahw1
    Member
    Posted 1 year ago #

    I keep getting :

    Hmm. Something went wrong with your Google authentication!

    The error message was: 404: Not Found.

    If you're having trouble getting up and running, you might try one of the following resources:

    What can I do about this?

  8. madaboutu
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same 404 not found error. Took me a while to get the Authentication working but now this ;o(

    Really keen to learn of a fix

  9. G2Javier
    Member
    Posted 1 year ago #

    When will be ready a working version? We need it!
    Hope it's soon.

  10. Davallen
    Member
    Posted 1 year ago #

    Can you give any deadline?

  11. mc_nate
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey Davalien!

    Today is the day! :D

    We've just rolled out version 1.3.0 today. Mind giving it a shot?

    Cheers

  12. erikshosting
    Member
    Posted 1 year ago #

    Tested with multi-site. So far so good! Thanks guys!
    -E

  13. extremis
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm getting an error on Authentication.

    I have a .io domain and I think that might be causing the trouble???

    I'm running 1.3.0. I can connect MailChimp, and I can even authenticate Google (I see the site in my Google Account "allowed sites" list, but after clicking "Grant access" I am returned to a blank page. Upon reload I've got nothing...

    Any help?

  14. MonkeyPress
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm seeing this issue again. Did Google change their API again?

  15. studiotucker
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm getting the error as well....cannot authenticate with google..

    " The page you have requested cannot be displayed. Another site was requesting access to your Google Account, but sent a malformed request. Please contact the site that you were trying to use when you received this message to inform them of the error. A detailed error message follows:

    The site "http://globalbestawards.com" has not been registered. "

    running 1.3.0.

  16. cinemaminima
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same problem: The site "http://example.com" has not been registered.

    :-(

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic