WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Analytics360
Call to undefined method WP_Http::_getTransport() (17 posts)

  1. Hiranthi
    Member
    Posted 3 years ago #

    When I try to Authenticate with Google and click the Authenticate button I get back to a blank page on the website.

    The PHP error-log shows this:

    PHP Fatal error: Call to undefined method WP_Http::_getTransport() in /.../wp-content/plugins/analytics360/analytics360.php on line 640

  2. WandererLLC
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm getting this too.

  3. meandrewdunn
    Member
    Posted 3 years ago #

    SAME. They likely know about this by now.

  4. ovib
    Member
    Posted 3 years ago #

    lol same problem here... great support...

  5. hardware
    Member
    Posted 3 years ago #

    same problem ;-/

  6. matthewborn
    Member
    Posted 3 years ago #

    @meandrewdunn One would hope so. Still nothing?

  7. matthewborn
    Member
    Posted 3 years ago #

    Looks like WordPress 3.2 no longer has the _getTransport function in the HTTP class. I swapped line 640 with
    $transports = $http->_get_first_available_transport('');
    and it seems to work, but I'm not certain that's the correct fix.

  8. ovib
    Member
    Posted 3 years ago #

    I send a message to help@mailchimp.com and they send me this reply:

    Hey Christian!
    Thanks for writing in!

    That definitely sounds frustrating. Support for the Analytics360 Plugin for WordPress is handled directly through the forum by our developers. They monitor this forum and will reply as soon as possible. :)

    So, we recommed that you post your issue/question on the forum thread directly: http://wordpress.org/support/topic/plugin-analytics360-call-to-undefined-method-wp_http_gettransport?replies=5#post-2210053

    Let us know if there are any additional questions, and have a great day!

    eep eep!

    Thank you,
    Jason

    So... we must have hope! :D

  9. brasofilo
    Member
    Posted 3 years ago #

    matthewborn's fix works fine except for the "Site Trafic" tab

    for now, better than nothing

    thx, mate

  10. bocajuniors
    Member
    Posted 3 years ago #

    Temp fix works for me also, though Site Traffic is blank as well.

  11. ovib
    Member
    Posted 2 years ago #

    ...

  12. Mike Key
    Member
    Posted 2 years ago #

    Will this plugin be updated to resolve this issue or not?

  13. rjdougan
    Member
    Posted 2 years ago #

    Having this same issue - used the work-around listed above but still does not display the top level visitor information and tabs at the top don't work.

    Mail Chimp - Please get this fixed , thank you.

  14. Samara
    Member
    Posted 2 years ago #

    Having the same issue - really frustrating :(

  15. rjdougan
    Member
    Posted 2 years ago #

    Wrote to MailChimp over the weekend and received the following response:

    Thanks for reaching out to us regarding this issue with the Analytics360 plugin. We are definitely working on getting this issue resolved as quickly as possible. However, because the plugin was developed by a third party, not necessarily in-house, we are currently working with that company to get things resolved; though, we don't have a specific ETA on when things will be smoothed over and ready to rock.

    As soon as we do have information regarding an update on this specific plugin, we'll most definitely post that information not only to the WordPress Analytics360 forum, but also to our site as well.

  16. Vernon Fowler
    Member
    Posted 2 years ago #

    Looking forward to the fix. This should be awesome when working.

  17. brasofilo
    Member
    Posted 2 years ago #

    hey folks, it's working now with version 1.2.5

    one issue, though...
    Site Traffic is being displayed with 0.1 opacity
    <div id="a360-all-traffic-graph" style="opacity: 0.1; ">

    i'm running mac osx and this issue happens in chrome, safari and firefox

    apparently there's a jquery animation that would bring opacity to 1.0 but it is not happening...
    to fix this: comment line 829 of /plugins/analytics360/js/a360.js
    so it'll be: //$('#a360-all-traffic-graph').css('opacity', .1);

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic