WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

All in One SEO Pack
Titles arent Working Right (8 posts)

  1. bfree74
    Member
    Posted 1 year ago #

    Its driving me crazy, there is a random post I did last year and I inserted a custom title. Now everytime I do a new post, it has that same custom title. I change and it saves fine. However, if I go in to edit the post, then it resets the title to the old title. Please help me fix this, I have uninstalled and reinstalled to no avail.

    http://wordpress.org/extend/plugins/all-in-one-seo-pack/

  2. biswajeet
    Member
    Posted 1 year ago #

    what do you mean by random post? I can't understand your point. Also, it will be helpful if you provide your site link.

  3. bfree74
    Member
    Posted 1 year ago #

    my site is bfreedom.com Black Friday Deals, although I dont think that will help. What I mean is that my All in One SEO plugin, individual post title is set to a default, using a title that I used last year. If I edit a post, it resets the title to the default automotically.

  4. biswajeet
    Member
    Posted 1 year ago #

    individual post title is set to a default...

    I like to know how/where exactly you set the post default title? Are you referring about site home title under aioseo/setting page?

  5. bfree74
    Member
    Posted 1 year ago #

    Each individual post that I create, not the homepage setting. I did a post back in November 2011. I custom wrote that title. Now every single new post I do has the November 2011 title as the default title. For any posts that I go back and edit, it resets to the title to the title of the post I did in November 2011. I have no default settings whatsoever. I have used the plugin for years and never had the problem before now.

  6. biswajeet
    Member
    Posted 1 year ago #

    You are using :
    1. Yoast WordPress SEO plugin v1.2.7
    2. All in One SEO Pack 1.6.15.2

    Why two seo plugins? You only need one plugin for this purpose. That why I am thinking about your strange problem. There is something conflict going on!

  7. bfree74
    Member
    Posted 1 year ago #

    I only recently activated the Yoast WordPress plugin, the problem was occurring both before and after. I dont think its a conflict in plugins

  8. biswajeet
    Member
    Posted 1 year ago #

    Check the source code of your home page where your meta description tag is printed twice. Have you set this same tag two times in your two seo plugins with exact same description or its a conflict?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.