WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

All in One SEO Pack
All In One SEO Pack plugin - Plugin Generated 152 Characters...Message (10 posts)

  1. mssbee
    Member
    Posted 3 years ago #

    I received this message upon activation: The plugin generated 152 characters of unexpected output during activation. If you notice “headers already sent” messages, problems with syndication feeds or other issues, try deactivating or removing this plugin.

    I haven't had any of the problems listed above, but am concerned about the message. Any thoughts?

  2. cecilia12
    Member
    Posted 3 years ago #

    I got the same message. Is there anyone out there that can offer an explanation?

    Thanks!

  3. cyclepromo
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm getting the same error message. Wondering if its causing some bigger issues to the search engines???

  4. cecilia12
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi Cyclepromo,

    As long as the All in one Seo Plugin is adding the right Meta Tags to your posts it shouldn't affect the search engines. To check this just view source on your pages and see if the meta tags (keywords, description) are in place.

    I don't know what the error message means. I haven't noticed anything strange in my blog yet. If you do find out please post here, so I can find out okay?

    Thanks,
    Cecilia

  5. expertn00b
    Member
    Posted 3 years ago #

    i also got this message.

  6. mssbee
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hmm...this seems like a common message. I noted that someone posted on the forum over at the plugin website, but you have to pay to join the forum to find out the answer. I think this a great plugin; however, I find messages like that disconcerting and have switched to another SEO plugin. Too bad, nobody representing the plugin couldn't have posted an answer here.

  7. expertn00b
    Member
    Posted 3 years ago #

    well this stuff is all free yer know, they dont have an obligation to spend all day serving us for nothing :) perhaps they havent seen this thread.

  8. mssbee
    Member
    Posted 3 years ago #

    That is true, we are getting a lot more than we paid for with this plugin.

  9. b-summers
    Member
    Posted 2 years ago #

    I got this same Error.

    I also noticed that when you are logged into an EDITOR role, and you add a new picture to your library then try to "attach" the photo to a page. You get the error that it was talking about “headers already sent” . This is a big issue for me, as I only allow my clients to have editor access to their wordpress site, and now they have no way to upload photos.

    Has anyone else had this problem?

  10. Buzzard01
    Member
    Posted 2 years ago #

    I got the same error.
    Has someone already received an answer to this issue?

    Also: if I run WP debug = true, this notice appears:

    Notice: Undefined index: aiosp_enabled in /var/www/html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/all_in_one_seo_pack.php on line 766

    Notice: Undefined index: aiosp_enabled in /var/www/html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/all_in_one_seo_pack.php on line 766

    Is this also related to the problem?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic