WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: All in One SEO] ' | ' keeps repeating itself on every Page Title (6 posts)

  1. JasonProp
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    Is my first time posting here, I do apologize if I post it in the wrong place so please bear with me. I have installed aioseo on my wordpress site and found out that the Home Title has been repeating itself on other pages. I've managed to solve this issue by removing the Site Title & Tagline from the General Settings. The repeated title have been removed but this | appears and I have no way to remove it (I'm a WP noob}.

    To understand better, please go to http://www.levilleisuiteslaunch.com/leville-isuites-review/ and look at the Page Title which is like this: LeVille iSuites Review | <---

    And if you look at the Enquiry Page, it has the same problem: Enquiry | Contact Us for more Information |

    Is there a way to fix this?
    Please help and I thank you in advanced for replying.

    Thank You !

  2. alchymyth
    The Sweeper & Moderator
    Posted 1 year ago #

    what is the code for the meta title in header.php (?) of your theme?

  3. JasonProp
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi and thank you for replying.

    Are you referring to this??
    <title><?php wp_title('|', true, 'right'); bloginfo('name'); ?></title>

    I found this under Header.php

  4. alchymyth
    The Sweeper & Moderator
    Posted 1 year ago #

    the | is likely to come from the existing meta title code;

    change it to a very basic:

    <title><?php wp_title(); ?></title>

    so your seo plugin can do all the rest.

    http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_title

  5. JasonProp
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've tried but the separator is still there :(

    Please do bear with me as I really new to WP

  6. the_cengiz
    Member
    Posted 10 months ago #

    hey, Jason
    I'm no WP Expert but I have faced a similar issue, where I think it was caused by the theme I installed.
    So try switching to the default theme (if you are not already using it) or just try other themes, see if the problem continues.

    In my case, it was the theme (not the SEO plugin) that was messing up my titles.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic