WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: AJAXed WordPress] Features not showing up on blog... (1 post)

  1. LJagermaster
    Member
    Posted 5 years ago #

    I've scavenged through the support database and haven't found any other issues like this (some similar, but with Modules I'm not using nor have activated at the moment).

    The main reason I installed AJAXed WordPress was for the RichText Editor on the comment form, but despite spending nearly two hours trying various options (far as I can tell I've implemented all necessary options to get it to work properly), the only change to the comment form is an extra (and slower) Reply link, and no RichText features.

    This is the blog I've been trying to set it up on:
    http://weareblogging.0fees.net/blogs/waw_blog

    I've activated the RichText Module, on the Comment Form tab I Enabled the AWP RichText Support and on the Ajax & Effects tab I implemented the jQuery library (as the TWSack one was selected by default, and nothing was showing up on the blog, I couldn't see the harm in doing this).

    I'm pretty much stumpped so any help would be appreciated :-)

    P.S.
    The same scenario has occurred with a couple of other modules, but I haven't had the time to delve right in and figure those out, so if you've had similar issues (and preferably been able to resolve them) please let me know as it could also help me with this situation... Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic