WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Share Buttons by AddToAny
[Plugin: AddToAny: Share/Bookmark/Email Buttons] Facebook 'Like' not working (26 posts)

  1. Dave
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi,
    I have just installed the Add to Any plugin on a blog I am working on - and it all works great except for the Facebook 'like' button. When I click it, the number 1 pops up for a second then disappears!

    I have looked through to try and find any conflicting plugins... but can't see any issues! Can anyone else find a solution?
    Example post.
    Thanks!

    http://wordpress.org/extend/plugins/add-to-any/

    EDIT: I tried it without being logged into FB, and it takes me to the login page as usual, then back to the problematic button.... I looked at my facebook profile and there was no sign of me having liked this.

  2. johnzeiger
    Member
    Posted 3 years ago #

    Interesting...I'm having the same problem with the ShareThis plugin but for another blog I'm using AddToAny but not experiencing the issue

  3. Dave
    Member
    Posted 3 years ago #

    I isolated the facebook button, so it was on it's own and it still didn't work. Are you using an older version of the plugin for your other blog?

  4. Dave
    Member
    Posted 3 years ago #

    Actually - overnight it seems to have fixed itself overnight - so I'm guessing it was a problem with fb code instead. Johnzeiger - does yours work now too?

  5. johnzeiger
    Member
    Posted 3 years ago #

    The ShareThis plugin is now working too. So, it must have been something on Facebook's end.

  6. slobizman
    Member
    Posted 3 years ago #

    It's not working for me. I've been having the issue for days and it's still doing to today.

  7. kwohler
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm having the same problem. It's only the Facebook LIKE button that's not working. I've checked it in multiple browsers. Can anyone help me troubleshoot this?

  8. johnzeiger
    Member
    Posted 3 years ago #

    what version of WordPress are you using? I have not upgrade to 3.2 yet...still on 3.1.4 and AddToAny is working fine

  9. slobizman
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm on 3.1.4 still too.

    You can see the functionality at the bottom of the pages at:
    http://www.freegovernmentcellphones.net

    Not the Facebook Recommend at the top of the posts, but at the bottom. Here's a sample page:

    http://www.freegovernmentcellphones.net/three-million-middle-class-americans-eligible-for-free-government-cell-phones

  10. kwohler
    Member
    Posted 3 years ago #

    I upgraded to WordPress 3.2. All the other features in AddToAny seem to work, including the new Google+ button. But the Facebook LIKE seems to have stopped.

    Here's an example page:
    http://www.moviesmackdown.com/2011/07/goodbye-harry-potter.html

  11. johnzeiger
    Member
    Posted 3 years ago #

    @slobizman: looks like it's working to me

  12. johnzeiger
    Member
    Posted 3 years ago #

    @kwohler: was it working before you upgraded to 3.2?

  13. kwohler
    Member
    Posted 3 years ago #

    As far as I know, this problem only began in the past couple of days. Everything worked for blog posts that went up as late as Sunday. Now we're having problems. I think we upgraded before Sunday. But I can't be certain.

  14. slobizman
    Member
    Posted 3 years ago #

    It seems to be malfunctioning just on the pages that do not yet have any Likes. If there are Likes, it (usually) shows the number. But it no Likes, it just flashes up a "1" and then goes away each time.

  15. johnzeiger
    Member
    Posted 3 years ago #

    @slobizman: I see what you mean about it only malfunctioning when no Likes exist yet

    @slobizman and @kwohler: the only thing I would recommend is disabling all plug-ins and, if it then works, enabling the plugins one by one to see which one is conflicting with AddToAny

  16. slobizman
    Member
    Posted 3 years ago #

    @johnseiger: I can't deactivate plugins as I get way too many site visitors to do this.

  17. johnzeiger
    Member
    Posted 3 years ago #

    @slobizman: do you have a test server you can use to load a copy of your site using a plugin such as XCloner?

  18. slobizman
    Member
    Posted 3 years ago #

    No, no test server.

    I'm not the only one with this problem though, am I?

    I don't have a lot of plugins loaded:

    GD Star
    W3 Total Cache
    Askimet
    Duplicate Post
    Exec PHP
    Fast Secure Contact Form
    Google Analytics for WordPress
    Google XML Sitemaps
    Posts by Tag
    Widget Logic

    But I do not believe I added any new plugins prior to seeing this problem.

  19. johnzeiger
    Member
    Posted 3 years ago #

    I don't know how many other people are having the problem.

  20. micropat
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    It's almost certainly an intermittent issue with Facebook. Just give it some time. You may also try running their linter tool to see if refreshing their cache of your pages helps:
    http://developers.facebook.com/tools/lint/

  21. lucsalcedo
    Member
    Posted 3 years ago #

    i used this tool and everything seems to be ok.
    i have the same problem at tpmachados.com

    does anyone can help me?

  22. m1sha
    Member
    Posted 3 years ago #

    I also have a very similar problem. On my blog m1sha.com/blog in the latest post the like button doesnt work, but it works for other older posts..

    m1sha

  23. Dave
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi All - I have put this back to Unresolved, in the hope that someone might be able to fix this for you all.
    In frustration, I have sacked off the AddToAny plugin, in favour of the aptly named Twitter-Facebook-Google-plus-one-share plugin. It's not quite as versatile, but it works - which is a bonus.

  24. m1sha
    Member
    Posted 3 years ago #

    It does not appear to be a fault of a particular plugin. Twitter-Facebook-Google-plus-one-share plugin also behaves similarly. For the latest post you press like, it registers it for a split second then resets. For other posts like works

  25. lucsalcedo
    Member
    Posted 3 years ago #

    OK. That is enough.

    Does anyone know a plugin that offers Twitter, Facebook, Google and E-mail for sharing a post?

    addtoany still not working.
    http://www.tpmachados.com

  26. rancineb
    Member
    Posted 3 years ago #

    I am having the same issue on my blog. It's version 3.2.1. I don't recall it ever working, but before that I was on version 3.2.

    Is there anything special you have to do on Facebook to enable this capability? Maybe I did something wrong, but it does seem like a lot of people are having issues.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags