WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Share Buttons by AddToAny
[resolved] [Plugin: AddToAny: Share/Bookmark/Email Button] button moved down upon upgrade? (18 posts)

  1. easternblot
    Member
    Posted 3 years ago #

    I upgraded to the newest version of the plugin and it looks like the button moved down, on both Firefox and Safari. On all the posts and front page of the site, it now overlaps with the button that was first sitting neatly below it. No other plugins were upgraded, and I can't figure out what else could have caused this change.

    Did something change in this update that could have moved the location of the button down by a few pixels? And how can I fix it? (I'm considering deleting the plugin and reinstalling the older version to see if that fixes it, but want to wait until the weekend when we don't have as many site visitors.)

    http://wordpress.org/extend/plugins/add-to-any/

  2. TomUsher
    Member
    Posted 3 years ago #

    The name of the class broke my theme.
    a2a_kit addtoany_list
    I had to add an underscore between kit and addtoany.
    a2a_kit_addtoany_list

  3. TomUsher
    Member
    Posted 3 years ago #

    So, in add-to-any.php there are two instances of:

    a2a_kit addtoany_list

    Change both to:

    a2a_kit_addtoany_list

    That fixed it for me.

    I had to clear my Super Cache half-cached page to see that it worked.

  4. MyrddinDE
    Member
    Posted 3 years ago #

    The fix doesn't work for me. Changed both "a2a_kit addtoany_list" in "add-to-any.php" to "a2a_kit_addtoany_list". Then emptied caches, etc. The location is still misplaced.

    I want the button to be int he same like as the other meta data in the header, behind the "|² where it was before today :D

    For example here:
    http://www.myrddin.de/2010/09/29/underdev-update-and-arena-season-ending/

  5. micropat
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Sorry about that. There was indeed a major change to the plugin's CSS code which is the likely cause of the button's changed coordinates. It wasn't intentional so I'm going to see if there's a way to get it back to where it was without sacrificing new/upcoming functionality.

    Do NOT implement TomUsher's suggestion above. Tom definitely means well, but the class-names are meant to be a2a_kit addtoany_list in the update. :)

  6. MyrddinDE
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'll reverse the change asap. Thansk for the heads up :-)

  7. micropat
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    @easternblot did you mark this as resolved? If so, was your resolution reverting back to the older version, or was it something else?

  8. easternblot
    Member
    Posted 3 years ago #

    Haven't marked it as resolved, because I haven't had a chance to look at it again, but will do so on Sunday (when our traffic is lowest)

  9. micropat
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Huh, maybe it was I who accidentally marked this topic as resolved. I'll mark it as "unresolved" again, and I'll post back after I look into this some more.

  10. MyrddinDE
    Member
    Posted 3 years ago #

    Todays update still msipalces the button on my site witht eh original settings. Maybe you can give a hint on how to avoid that?

    Thanks in advance

    Michael

    For example here or here:
    http://www.it-rhein-main.de/2010/09/14/vulnerability-up-adobe-flash-player-10-1-82-76/
    http://www.myrddin.de/2010/09/21/cataclysm-archeology-preview/

  11. sammy123
    Member
    Posted 3 years ago #

    I had a text only button. After this recent upgrade, there there is a line break before and after the button. I don't want it. How do I get this fixed? Thank you.

  12. easternblot
    Member
    Posted 3 years ago #

    Just had a chance to upgrade to the new-new one (9.6.6.7 from 9.6.6.6) and now it looks better again! Yay =)

  13. MyrddinDE
    Member
    Posted 3 years ago #

    It is still not resolved here :D Should I meake a new post?

  14. micropat
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

  15. MyrddinDE
    Member
    Posted 3 years ago #

    Just wanted to reply this here aswell.

    Thanks for the Info. I don't want to mess around with css atm, if I have to change it back soon (tm), I'll just sit tight and wait for the update.

    Thanks for the reply

  16. TomUsher
    Member
    Posted 3 years ago #

    Concerning Version .9.9.6.9:

    I tried de-selecting "Use CSS stylesheet" in the "Advanced Options" on the Settings page. It didn't help. The only thing that works for me now is deleting addtoany.min.css in /wordpress/wp-content/plugins/add-to-any/.

    My problem is definitely greatly to do with my homemade theme. It started life as an old-fashioned, also homemade, table layout. I manually converted to div layout. I really struggled with it because I was learning css during the process.

    Sooner or later, I'll have to start over from scratch because several plugins have broken my theme in the same way. Some are too extensive simply to opt out of using the plugin's css.

    In case it will help anyone who's searching for answers (workarounds...), this is also cross-posted at http://wordpress.org/support/topic/plugin-addtoany-sharebookmarkemail-button-unwanted-line-break-after-upgrade-of-add-to-any-plugin?

  17. micropat
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    @Tom unchecking "Use CSS stylesheet" then saving should work the same as deleting addtoany.min.css - the stylesheet was probably still cached when you tried it. I'd recommend unchecking the box as opposed to deleting the file.

    Also, the AddToAny stylesheet shouldn't be messing with your theme, but I realize your theme is a work in progress so incidental problems that appear to be conflicts are probably expected. I know that CSS can be very trying. :)

  18. TomUsher
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi Pat,

    I've been swamped (had to reinstall my Windows, restore my backups, and then fix my Linux boot loader -- interesting stuff); otherwise, I would have let you know sooner about the following.

    You came out with an update (Version .9.9.7) before I did what you recommended above.

    Anyway, I did update and the box remained unchecked because your update (properly) did not overwrite my options settings. The css file is there in the subdirectory. That setting configuration is working for me.

    Thank you for your graciousness, patience, and understanding considering someone who knows considerably less than do you about css.

    Peace,
    Tom

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags