WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Share Buttons by AddThis
[resolved] [Plugin: AddThis featuring Sharing Buttons / Facebook Like / Tweet Button / Google + 1] Problem with (17 posts)

  1. Andrew McCauley
    Member
    Posted 3 years ago #

    I've updated the plugin but I'm not given any option to include the +1 button.

    I assume it would be available in the Basic menu, but I'm not seeing it there or in the Advanced menu. What am I missing?

    http://wordpress.org/extend/plugins/addthis/

  2. Aaron Jorbin
    Member
    Posted 3 years ago #

    if you expand the options for either above the post or below the post (click on "additional style options" - http://www.diigo.com/item/image/1e2da/i6ho) you'll see the plus one option - http://www.diigo.com/item/image/1e2da/pg13

  3. Dave
    Member
    Posted 3 years ago #

    +1 still not showing through.

    Added
    In custom

    Services to always show:

    facebook_like,tweet, google_plusone,

    Only like and tweet show (tried both 16 & 32)

  4. Andrew McCauley
    Member
    Posted 3 years ago #

    @jorbin - thanks for the pictures.

    As it turns out, my plugin didn't update properly. I manually uploaded it this morning and got it to work.

  5. Aaron Jorbin
    Member
    Posted 3 years ago #

    @dave - take a look at this thread on our forums. It should help you out. http://www.addthis.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=31953&sid=fccebce973c5bbf5158098ccd5e55875

  6. Aaron Jorbin
    Member
    Posted 3 years ago #

    @andrewmccauley Glad to hear everything is working again.

  7. Dave
    Member
    Posted 3 years ago #

    @Jorbin Thanks, not no real solution there. The button simply is not appearing.

    Might be a plugin conflict or the like, but doubting it as the other add this buttons are appearing.

    I've manually inserted +1 and it's working fine with out Addthis.

  8. TIIUNDER
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm using the following service codes

    facebook,twitter,googlebuzz,google_plusone

    Facebook, Twitter and Google Buzz works, but at Google +1 I only have a red cross.

    As you can sea here: http://twitpic.com/56scdt

    I already used the hack for removing wp_head and wp_generator. And I updated the AddThis Plugin.

  9. Aaron Jorbin
    Member
    Posted 3 years ago #

    @dave - There are some issues with the asynchronous loading which is what you are probably seeing.

    @TIIUNDER - do you have google_plus_one or google_plusone in the custom config? The former would cause that, the latter should work.

  10. TIIUNDER
    Member
    Posted 3 years ago #

    No, I used google_plusone, as you can sea above. I also tried googleplusone and google_plus_one. Nothing works. google_plusone SHOULD work (like here http://www.addthis.com/services/list), but it DOESN'T work.

  11. TIIUNDER
    Member
    Posted 3 years ago #

    btw, I'm using

    <?php do_action('addthis_widget', get_permalink(), the_title_attribute('echo=0')); ?>

    in my theme. And I use the Advanced Tab options for configure the plugin.

    I hope, this is still supported?

  12. Aaron Jorbin
    Member
    Posted 3 years ago #

    @tiiunder - Can you point me to a URL that this is happening on so I can take a look?

  13. TIIUNDER
    Member
    Posted 3 years ago #

    I use Addthis at http://www.felix-griewald.de

    Some minutes ago, I had the correct button, but it didn't work.
    But the plugin is showing the wrong buttons now. It should show Twitter, Facebook, Google Buzz and Google +1.

  14. Aaron Jorbin
    Member
    Posted 3 years ago #

    Those are the options that I am shown.
    http://www.diigo.com/item/image/1e2da/ebth

    If you (or the other visitors to your site) have used AddThis on another, your preferences (the services that you have used) are shown. You can read more about personalization at http://www.addthis.com/blog/2010/11/04/tip-personalize-your-addthis-sharing/

  15. TIIUNDER
    Member
    Posted 3 years ago #

    OK, the mentioned bug seams to be fixed. Now the Google +1 Button appears (no red cross anymore). But: Clicking on the Google +1 Button only opens a blank AddThis-site and doesn't do anything. If I go back, it appears a Google Mail Button instead of the Google +1 Button.

  16. Aaron Jorbin
    Member
    Posted 3 years ago #

    Plus one doesn't work if you use the custom service list. I'll make sure that is properly messaged in the next version.

    Instead, if you want to include +1 in a custom configuration you should use the "Custom / Build your own" option inside. To do that with do_action('addthis_widget' , the third paramater that you pass in should be an array. The array should be an associative array and looks for four parts

    * size - either 16 or 32. Defaults to 16 (if anything other then 32 is entered, it defaults to 16)
    * services - lower case comma sepperated list of services (string)
    * preferred - number of Prefered services to be displayed after listed services (int)
    * more - bool to show or not show the more icon at the end (bool)

  17. TIIUNDER
    Member
    Posted 3 years ago #

    I tried this

    <?php
    $addThisArray = array("size" => 16,
    "services" => "twitter,facebook,googlebuzz,google_plusone",
    "preffered" => 0,
    "more" => true); 
    
    do_action('addthis_widget', get_permalink(), $addthisArray);
    ?>

    But it looks like before

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic