WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

AddQuicktag
[resolved] Import file of settings causes many errors and nothing is imported (6 posts)

  1. csigncsign
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I use meanwhile the newest WP and the newest plugin; 1 year ago I have exported the plugin's settings file.
    Today I wanted to import it again in my new blog and get these errors, while nothing has been imported:

    Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: /home/www/web333/phptmp/phpHrVcmt:1: parser error : Start tag expected, '<' not found in /home/www/web333/html/sites/wp-content/plugins/addquicktag/inc/class-imexport.php on line 185
    
    Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: a:1:{s:7:"buttons";a:20:{i:0;a:4:{s:4:"text";s:12:"textfettblau";s:5:"title";s:1 in /home/www/web333/html/sites/wp-content/plugins/addquicktag/inc/class-imexport.php on line 185
    
    Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: ^ in /home/www/web333/html/sites/wp-content/plugins/addquicktag/inc/class-imexport.php on line 185
    
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/web333/html/sites/wp-content/plugins/addquicktag/inc/class-imexport.php on line 189

    How can I import them successfully?

    Thanks in advance.

    http://wordpress.org/extend/plugins/addquicktag/

  2. Frank
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    maybe you can send me your importxml file? to my mail; you can send me via link in my profile

  3. csigncsign
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks, I've just answered you at your website contact form.

  4. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    These are English language forums. Please use English.

  5. csigncsign
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Frank,

    have you intended with the plugin's updates an import possibility of the old import files? I've read something about that in the changelog.

    I just gave it a try with the old files, that I've sent you some days ago, but still get errors like these:

    Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: /home/www/web000/phptmp/phpi1e7I4:63: parser error : Input is not proper UTF-8, indicate encoding ! Bytes: 0xFC 0x62 0x65 0x72 in /home/www/web000/html/web/wp-content/plugins/addquicktag/inc/class-imexport.php on line 186
    
    Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: en" width="64" height="64" class="alignleft size-full wp-image-1212" />Wenn Sie in /home/www/web000/html/web/wp-content/plugins/addquicktag/inc/class-imexport.php on line 186
    
    Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: ^ in /home/www/web000/html/web/wp-content/plugins/addquicktag/inc/class-imexport.php on line 186
    
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/web000/html/web/wp-content/plugins/addquicktag/inc/class-imexport.php on line 190
  6. Frank
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I think its an unicode problem. Can you send me your import file for an test on my machine?
    I had checked often and with different users, it works. Thanks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic