WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] [Plugin: Add to Any Share/Save/Bookmark Button] Problem with latest upgrade (.9.8.3) (10 posts)

  1. jacobo3d
    Member
    Posted 5 years ago #

    There's a few settings that don't work in the new update:

    - Only show the menu when the user clicks the Share/Save button
    It doesn't matter what you check here, it will always show up the menu when the mouse is over.

    - Additional options
    It doesn't get custom colors (I didn't check any other code).

    All this was working fine in the previous version. Is there a problem with the new one?

    Thanks!

  2. micropat
    Member
    Posted 5 years ago #

    Yes, there was a problem with the release of .9.8.3 yesterday.

    We just released .9.8.4 which should fix this problem.

    Thanks for the report!

  3. jacobo3d
    Member
    Posted 5 years ago #

    That was fast. Thanks! It works OK now! :)

  4. jacobo3d
    Member
    Posted 5 years ago #

    That was fast. Thanks! It works OK now! :)

  5. gideon99
    Member
    Posted 5 years ago #

    Im having the same problem with the v9.8.8 the menu doesn't appear. It worked fine but suddenly stoped working. Users can clic and go to the webpage, but the menu simpli doesn't show! I know that everything is right...

  6. micropat
    Member
    Posted 5 years ago #

    It was a CDN issue, and the menus are back online now for everyone.

  7. npimpfellow
    Member
    Posted 5 years ago #

    I have been unable to get the pop-ups to work as well

    I have the plugin installed and the latest update and still I see no pop-up

    my website is
    http://www.nathangoodfellow.us

    please advise

  8. micropat
    Member
    Posted 5 years ago #

    npimpfellow, a problem with the drop-down is most likely a problem with your theme.

    See "Why isn't the drop-down menu appearing?":

    http://wordpress.org/extend/plugins/add-to-any/faq/

  9. sakyant
    Member
    Posted 5 years ago #

    add to any dot com doesnt exist! i get a network error and the add to buttons get the same when i click on them... de-installing and will insert sopcial bookmarks script in the index.php template under the post comments - that makes it appear in all posts too and doesnt create plugin issues either.. straight code insertion.. who needs add to any when the domain doesnt exist? looks like the server is totally down

  10. sakyant
    Member
    Posted 5 years ago #

    The page cannot found/Error 404

  11. micropat
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi Sakyant,

    addtoany.com hasn't had any downtime, and this is something we certainly monitor for.

    It looks like you're in Thailand, so maybe it's a temporary routing issue? Let me know if/when you find out anything...

    Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags