WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Ad Injection
Cant get ads showing (5 posts)

  1. septrax
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hey i serioulsy cant get any ad what so ever to work :/

    Buttom ad, i add my code enable the ads going to any post but there is no ad :/

    Been trying so much but cant get it working

  2. reviewmylife
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Hi septrax,

    There is probably something very simple going wrong. First of all I suggest you turn on debug mode, and then look at the debug messages that will be inserted into the HTML source. These may help you figure it out. If you find out please post the solution :)

    If you can't work it out can you send me your email address via my website's contact form - http://www.reviewmylife.co.uk/contact-us/.

    To help solve this I'll need:

    1. the contents of the settings table in the 'debug' tab of Ad Injections.
    2. for you to turn on debug mode.
    3. a link to an affected page on your website.

    If we find a solution I'll post it on here as well.
    Thanks!

  3. septrax
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi, thanks for your answer i will try that out, altought i dont use default theme could that be it ? Is it enough for me to just put in code in the button ad and anble ads and it should show ?

    Thanks

  4. septrax
    Member
    Posted 3 years ago #

    Nvm got it working :)

  5. reviewmylife
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Hi Septrax, That is good that you got it working :)

    Could you let me know what the problem was? It might be useful to know for other people.

    Cheers.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic