WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Active Directory Employee Listing
Search not working (6 posts)

  1. camdizzle
    Member
    Posted 1 year ago #

    Search isn't working, neither is The Active Directory group(s) to retrieve.

    I can pull my AD with no problem, but I'm pulling all accounts and when I specify my group to pull, it doesnt.

    Then if I try to search by a name, nothing.

    Anyone have a suggestion?

    http://wordpress.org/extend/plugins/active-directory-employee-list/

  2. pleasureinstitute
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello, I have problems with the Active Directory plugin Employee, as you suggested install the development version and I have wordpress 3.4.1 now achieves the connection with Active Directory but I wigets below displays all the users under the control, and when treatment to find a contact tells me I can not find it.

    thanks

  3. camdizzle
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same issue. I'm using the development version .30 with wordpress 3.4.1.

    I can pull all AD records from my ou=CA, but if I want to specify a group in my base DN, i get 0 results.

    Same when I search for my own name. I can see myself in the list, but can not individually search myself.

    I'm about ready to ditch this plugin and go with a different platform that can provide me an AD solution worthwhile. Any suggestions?

  4. camdizzle
    Member
    Posted 1 year ago #

    Played around with this most of yesterday with no success. Anyone have comments on the search/group filtering not working?

  5. camdizzle
    Member
    Posted 1 year ago #

    Adjusted my groups to circumvent the problem I was having with the filtering by group.

    Only problem that still exists is the search bar within the page or widget view.

    Anyone else having a similar issue?

  6. Curtiss Grymala
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    You said you're using the latest development version, now, right? If so, are you using the "AD List Widget" that was added to that dev version, or are you using the old "Active Directory Employee Widget"?

    Are you seeing the list of groups in the widget admin interface, or is that select element empty?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.