WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

2046's Loop widget
[resolved] call_user_func_array() expects valid callback, function 'sa_r (5 posts)

  1. learning22
    Member
    Posted 1 year ago #

    I recently installed the Network version of WordPress...so I have another learning curve I just started before installing 2046.

    I installed 2046 through the Admin of the Network and enabled it for across the Network. I received the Error below. So I turned off the enabled across the Network and went to my sub-file domain through its Dashboard and enabled 2046 and received the same Error.

    I'm still learning php so I'm new. I didn't see what I could repair in the reference file which is also below.

    Looks like a great program. Thank you.

    ( ! ) Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'sa_register_settings' not found or invalid function name in C:\wamp\www\1-W-D-C\wp-includes\plugin.php on line 403<br />
    Call Stack<br />
    #	Time	Memory	Function	Location<br />
    1	0.0007	144824	{main}( )	..\plugins.php:0<br />
    2	0.0014	148872	require_once( 'C:\wamp\www\1-W-D-C\wp-admin\network\admin.php' )	..\plugins.php:11<br />
    3	0.0029	191976	require_once( 'C:\wamp\www\1-W-D-C\wp-admin\admin.php' )	..\admin.php:13<br />
    4	0.9124	15580328	do_action( )	..\admin.php:111<br />
    5	0.9144	15584752	call_user_func_array ( )	..\plugin.php:403

    Lines 400 to 408

    do {<br />
    		foreach ( (array) current($wp_filter[$tag]) as $the_ )<br />
    			if ( !is_null($the_['function']) )<br />
    				call_user_func_array($the_['function'], array_slice($args, 0, (int) $the_['accepted_args']));</p>
    <p>	} while ( next($wp_filter[$tag]) !== false );</p>
    <p>	array_pop($wp_current_filter);<br />
    }

    Line 403:

    call_user_func_array($the_['function'], array_slice($args, 0, (int) $the_[

    This is on my localhost running WAMP.

    http://wordpress.org/extend/plugins/2046s-widget-loops/

    p.s. Allowed markup allows for use of 'code' for formatting and then it says to put code in backticks. Just put both in and now retrying with just backticks.

  2. learning22
    Member
    Posted 1 year ago #

    p.s. WordPress version: 3.4.2

  3. learning22
    Member
    Posted 1 year ago #

    I deactivate 2046 and the message no longer appears. Still trying to figure it out.

  4. 2046
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I'm here finally ..:)
    Sorry for that.. The version 0.254 will get rid of this bug.
    Gime a day...there is one more unresolved question.

  5. learning22
    Member
    Posted 1 year ago #

    Excellent response time. I installed and no problems. Now...I need to learn how to use your program.

    Thank you!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic