WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Plug n Play Google Map plugin issues with WP2.1? (6 posts)

  1. Michiel
    Member
    Posted 7 years ago #

    Hi! Did anybody come accross issues with the Plug n Play Google Map with wordpress 2.1? http://www.yongfook.com/2006/05/28/plug-n-play-google-map/ I had it working just fine till a de-activated/ activated the plug-in. After that I only got an empty Map.

  2. Michiel
    Member
    Posted 7 years ago #

    Bump.... any body an idea? On the developers site there are some more people having issues. Not really any idea how to resolve it.
    http://www.yongfook.com/2006/05/28/plug-n-play-google-map/

    Cheers, MIchiel

  3. houseofboyd
    Member
    Posted 7 years ago #

    No clue man. I'm using this same plugin without any problem. You do know that geo.php is required to use this plugin don't you? Maybe download the latest version of geo.php and see what happens.

  4. Michiel
    Member
    Posted 7 years ago #

    That is indeed weird! I have version: 1.9.1 of the Geo plug-in and latest Plug n Play plugin. Well, guess will wait for some time to see if more have the problem. The strange thing is that I had it working just fine after the WP2.1 upgrade. Then I de-activated it at some point, activated again and it stopped working.

  5. Michiel
    Member
    Posted 7 years ago #

    Seems to work now just fine....
    went through all my files in my theme.... I had the <?php yf_map_button(); ?> code on wrong places. WordPress 2.0.7 did not care about this but wordpress 2.1 does... it all works fine now.

  6. dbasulto
    Member
    Posted 7 years ago #

    On WP 2.1.1 it breaks the visual editor, and no map.

    If i deactivate the Geo Plugin, the editor is fine but no maps shown also.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags