WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextScripts: Social Networks Auto-Poster
[resolved] Please verify if this SNAP query has an error with the date. (5 posts)

  1. john-michael
    Member
    Posted 6 months ago #

    Take note of this part of the query below: AND ( (post_date = '1975-01-01' && ID > 0 ) || post_date > '1975-01-01' )

    Is that the reason my posts aren't being auto-reposted?

    Y:[2014-01-26 15:08:02] - [RE-Posted] [Twitter - WP->Twitter] - OK | Requested Time: 2014-01-26 15:02:10 | Current Time:2014-01-26 15:08:02 | | Previous Time:2014-01-26 15:06:01| Next Shedulled Time - 2014-01-26 15:16:47) | Reposting (Old to New) POST ID: | Total posts included in reposting: 0 | Prev Post ID:0 | |Query: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS WP_posts.ID FROM WP_posts LEFT JOIN WP_postmeta ON WP_posts.ID = WP_postmeta.post_id WHERE 1=1 AND ( WP_posts.ID NOT IN ( SELECT object_id FROM WP_term_relationships WHERE term_taxonomy_id IN (108) ) ) AND WP_posts.post_type = 'post' AND (WP_posts.post_status = 'publish') AND post_date >= '2000-05-19' AND post_date <= '2014-01-26' AND (WP_postmeta.meta_key = 'snapTW' AND WP_postmeta.meta_value LIKE '%nxsi0tw%') AND ( (post_date = '1975-01-01' && ID > 0 ) || post_date > '1975-01-01' ) GROUP BY WP_posts.ID ORDER BY WP_posts.post_date,WP_posts.ID ASC LIMIT 0, 1

    http://wordpress.org/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/

  2. NextScripts
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    No it's not.

    What is exactly wrong with this part of the query?

    The reason why your posts aren't being auto-reposted is described here: http://www.nextscripts.com/known-issues/version-3-0-6-auto-re-posting-problemfix/

  3. john-michael
    Member
    Posted 6 months ago #

    >What is exactly wrong with this part of the query?

    I found the reference to 1975 odd. Also see the query below using 900000 id. Finally the link you provided looks to be for an older version. I don't recognize those screens.

    [2014-01-27 10:44:01] - [RE-Posted] [Twitter - WP->Twitter] - OK | Requested Time: 2014-01-27 10:42:56 | Current Time:2014-01-27 10:44:01 | | Previous Time:2014-01-27 10:38:02| Next Shedulled Time - 2014-01-27 10:47:53) | Reposting (New to Old) POST ID: | Total posts included in reposting: 0 | Prev Post ID:90000000 | |Query: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS popt_posts.ID FROM wp_posts LEFT JOIN popt_postmeta ON wp_posts.ID = wp_postmeta.post_id WHERE 1=1 AND ( wp_posts.ID NOT IN ( SELECT object_id FROM wp_term_relationships WHERE term_taxonomy_id IN (108) ) ) AND wp_posts.post_type = 'post' AND (wp_posts.post_status = 'publish') AND post_date >= '2013-01-27' AND post_date <= '2013-12-28' AND (wp_postmeta.meta_key = 'snapTW' AND wp_postmeta.meta_value LIKE '%nxsi0tw%') AND ( (post_date = '1985-01-01' && ID < 90000000 ) || post_date < '1985-01-01' ) GROUP BY wp_posts.ID ORDER BY wp_posts.puost_date,wp_posts.ID DESC LIMIT 0, 1

  4. john-michael
    Member
    Posted 6 months ago #

    The link in the settings: [Enabled/Disabled for Repost according to Categories/Tags/Taxonomies filters]

    Doesn't seem to do anything and it takes microseconds to complete. However, the "Set All Existing Posts to: [Enabled for Repost] " takes a few seconds and it actually makes the autoposting work. However, it posts ALL not just the checked categories.

    How can I get the first link to work that adheres to the filter?

  5. NextScripts
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    That was fixed in version 3.2

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.