WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP-Creativix
Plain content with no graphics at all (11 posts)

  1. Fucina798
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have downloaded and installed successfully Creativix theme, but when showing the preview I can see only my existing content (posts, pages, categories) with no graphics at all. Just plain text with links.
    And the same I see online if I activate the theme.

  2. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Sounds like perhaps the stylesheet is not linked correctly?

    If you can post a link to your site with the problem occurring, it will be easier to help you with it.

  3. Fucina798
    Member
    Posted 1 year ago #

  4. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Yep, that looks like the CSS is not working - maybe try reinstalling the theme manually:

    https://codex.wordpress.org/Using_Themes#Adding_New_Themes_Manually_.28FTP.29

  5. DannyGabo
    Member
    Posted 1 year ago #

    hi WP, I have similar problem with my new theme.
    I downloaded in WinRAR and extracted to wordpress, what I see its just blank pages with few options... I need to say that am new at this.

    this is the firs message I got from the download:
    The package could not be installed. The theme is missing the style.css stylesheet.

    then I spoke with the author and told me this:
    "make sure that you’ve unzipped purchased archive, because it contains documentation, license and other things, unzip it and install midway.zip that you will find."

    I did that and I got the message> "you already installed midway.zip
    But I still see nothing to work with. Please can you help. Thanks Danny

  6. Andrew Nevins
    Barrel Rider, Spam Zapper & Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    I'm sure you'll receive help, DannyGabo, but within your own thread. This thread belongs to someone else.

  7. DannyGabo
    Member
    Posted 1 year ago #

    ah, am sorry... can you tell me how to do it? thanks alot

  8. Andrew Nevins
    Barrel Rider, Spam Zapper & Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

  9. DannyGabo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you

  10. Fucina798
    Member
    Posted 1 year ago #

    I tried, but I surely am a kind of a dummy and maybe I uploaded the files in the wrong directory messing with Filezilla... chaos! And shame on me.
    I ended re-uploading entire WordPress on my server. I reinstalled automatically Creativix but the problem remains.
    I am going to try again with manual installation... sorry.

  11. Fucina798
    Member
    Posted 1 year ago #

    No way, I reinstalled the theme manually but the result is the same.
    I notice there is only a little change if I select "show latest articles" and not "static page" (here is the screenshot http://www.fucina798.com/wp-content/uploads/2013/01/creativix-with-latest-articles.jpg), the slideshow appears.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic