WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Google Maps
[resolved] Pins Not Displaying Front-End (5 posts)

  1. martin-oxby
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hi there,

    I'm working off the free plugin :)

    I can get it all working in the back end. I need 2 pins to show up (which do in the Admin panel) but they are not displaying in the front website.

    http://glendrynoch.summitweb.net/skye-info/skye-map/

    Any help you could provide would be awesome and appreciated.
    Many thanks,

    Martin Oxby
    [sig moderated as per the Forum Rules]

    http://wordpress.org/plugins/wp-google-maps/

  2. martin-oxby
    Member
    Posted 6 months ago #

    I just thought it might be useful to post the other plugins the site is running in case you are already aware of conflicts

    Limit Login Attempts
    Multiple Sidebars
    NextGEN Gallery
    Quick Contact Form
    Simple Google Analytics

    There are no JavaScript errors generated on the page which is now available on

    http://www.glendrynoch.co.uk/skye-info/skye-map/

    Thanks in advance :)

  3. WPGMaps
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    Hi Martin
    Apologies for the delay!

    They actually are there but they are beign rendered incorrectly due to a styling conflict.

    See this style:

    media="all"
    * {
    -moz-box-sizing: border-box;
    -webkit-box-sizing: border-box;
    -ms-box-sizing: border-box;
    box-sizing: border-box;
    margin: 0;
    font-family: Tahoma,Arial,sans-serif;
    position: relative;
    max-width: 100%;
    }

    The "max-width:100%;" is causing a conflict. Although my plugin attempts to over-ride that conflict, somehow it's not working.

    If you can remove the "max-width" from that element in your style sheet, it will work.

    It doesnt look like removing it will negatively affect anything else on your site either.

    Kind regards
    Nick

  4. martin-oxby
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hi Nick,

    Thanks for that - something so simple - just needed the second pair of eyes - so thank you very much.

    Last thing then is that the pins, when clicked, don't bring up the detail - is that something I've coded up wrong as well?
    Kind regards,

    Martin

  5. martin-oxby
    Member
    Posted 6 months ago #

    Never mind - it was just a z-index laying problem - all sorted now so will mark this as resolved.

    Thanks for taking the time to look for me :)
    Much Appreciated,

    Martin Oxby
    [sig moderated as per the Forum Rules]

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.