WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Pingbacks and Trackbacks (sending) are not working! (19 posts)

  1. angsuman
    Member
    Posted 9 years ago #

    I realized that my blog running WordPress 1.5.1.2 can receive pingbacks and trackbacks. However it cannot send them to anyone including its own posts!

    What's going on?

    I thought all such problems have been addressed with 1.5.12.

    Any help?

  2. Have you used Pingomation to test it out? If you've already done that, you can also try submitting a bug report at WordPress Trac.

  3. angsuman
    Member
    Posted 9 years ago #

    Yes. I can receive but not send.

  4. I know, you said that in the first post.

  5. angsuman
    Member
    Posted 9 years ago #

    Ah well. I thought I wasn't clear enough :)

  6. So...did you test things out and submit that bug report?

  7. techwench
    Member
    Posted 9 years ago #

    Are you sending trackbacks manually, or are you using the auto-pingback?

  8. Bryan cannot manually send trackbacks, nor can he automatically send pingbacks.

  9. angsuman
    Member
    Posted 9 years ago #

    @techwench
    I tried both.

    @btvillarin
    Will submit a report today. Would have thought there would be one already.

  10. Bryan recently submitted this report: http://trac.wordpress.org/ticket/1423

  11. Well technically, I can't send pingbacks. I can send trackbacks. ;)

  12. Jo5329
    Member
    Posted 9 years ago #

    May I suggest until all of the bugs are fixed, or you get it to work (which I can't in WP 1.5), doing them manually? It's sucks to have to do that yes, but so far it works for me.

    Wizbang Standalone Trackback Pinger
    http://www.aylwardfamily.com/content/tbping.asp

  13. CounterDax
    Member
    Posted 9 years ago #

    I can't send both trackbacks and pingback either... I can receive them from outside sources (http://www.redalt.com/External/pingomation.php). But when I use my wordpress blogs I am unable to send them to other wordpress blogs in use by me. Is there a solution yet?

  14. If everyone experiencing this problem would please add a note to this bug report, it would help to raise its priority: http://trac.wordpress.org/ticket/1423

    The login for Trac is your WordPress Support Forum username and password.

  15. flakkito
    Member
    Posted 9 years ago #

    This might seem stupid, so dont tear me apart...but I had the same problem and found that spam karma had caught the trackbacks. When i approved them, then they worked. Just thought i'd share in case anyone had this particular problem.

    p.s. using wp1.5.2 with spk2

  16. Not a problem, Flakkito. That's generally my first suspicion, but the users here are having trouble sending trackbacks/pingbacks. They can receive them with no problems. But, thanks for sharing. ^_^

  17. CounterDax
    Member
    Posted 9 years ago #

    Can it be a server-problem since I also have difficulties with my RSS (except for on my local XAMPP website running on Mac OS X)?

  18. angsuman
    Member
    Posted 9 years ago #

  19. keenlearner
    Member
    Posted 9 years ago #

    Anyone mananged to sort this out yet?

    I'm really having problems with trackback and it doesn't seem like anyone knows how to resolve these issues...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic