WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

pieces of themes missing? bad install? (8 posts)

  1. teaandlaundry
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi --

    I've installed WordPress many times before and have never seen this problem... I installed the latest version and some of the icons in the dashboard do not load... also the only theme that seems to work is "classic." The "default" theme, and any others I try to activate, do not work... they only load parts of the themes. Also the theme preview pictures do not show...

    I have tried installing 3 times now and it does the same thing every time. Is this a problem with the install or something else??

    Thanks

    m

  2. angeleyes3106
    Member
    Posted 5 years ago #

    I was just thinkin the same thing, so I tried another theme and the same thing happened. Mine is missing the stylesheet when uploading it not sure why b/c its in the folder??????Any insight would be helpful! TIA : )

  3. moshu
    Member
    Posted 5 years ago #

  4. angeleyes3106
    Member
    Posted 5 years ago #

    No its the stylesheet is missing..I think it has to do when uploading it, like having the out part of the file there. How do I delete the outer part...do u know what I mean?

  5. moshu
    Member
    Posted 5 years ago #

    How do I delete the outer part...do u know what I mean?

    Nope.

    And as you can see from the URL, my reply was to the OP.

  6. angeleyes3106
    Member
    Posted 5 years ago #

    Yes I saw ...thanks was just asking a question as I have seen other people have the sme problem whenloading themes just not the resolution except ofor removing the outer part of the file....

  7. teaandlaundry
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi Moshu,

    Thanks for the reply.

    If it is a problem with the permissions, is this something that needs to be changed on every file in the theme, or just one of them? If the latter, which one?

    Thanks again!

    m

  8. teaandlaundry
    Member
    Posted 5 years ago #

    Also, will this have to be fixed on every theme that I download and activate?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic