WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Pie Register
[resolved] Pie-Register Update caused my site to no longer load (7 posts)

  1. tbroas
    Member
    Posted 12 months ago #

    I just did the update to Pie Register, and now my website no longer loads. Is there anything I can do do fix this?

    My site is http://www.rapidelearningtemplates.com

    Thanks for any help

    http://wordpress.org/extend/plugins/pie-register/

  2. tbroas
    Member
    Posted 12 months ago #

    I was able to rename the pie register folder in my plug-ins folder and my site now works again.

  3. TLLitherland
    Member
    Posted 12 months ago #

    Same problem here.
    Had to rename folder to disable it and tried to reinstall it, same thing happens. Obviously some sort of incompatibility there somewhere... To implement something new is going to take time and the client is not happy!

  4. Genetech Solutions
    Member
    Plugin Author

    Posted 12 months ago #

    Hi,

    It seems that you are running an older version of PHP

    You must have:
    PHP 5.3

    I hope it helps.

    Thanks

  5. wallacewillow
    Member
    Posted 12 months ago #

    My site works again. I have renamed through FTP the folder wp-content/plugins into /plugins_no. Before I have got into backend and rename again into plugins. All plugins were "off". I have inactivated and erased the "pie register" one and reactivated the others... It has worked for me. Try an older version.

  6. Genetech Solutions
    Member
    Plugin Author

    Posted 12 months ago #

    Yes the Older version of Pie Register is compatible with older PHP versions.

    Thanks

  7. Genetech Solutions
    Member
    Plugin Author

    Posted 12 months ago #

    A fixed version has been released. Please upgrade the plugin.

    Thanks

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.