WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Car Demon
Picture deleting in 'cars for sale' and page (3 posts)

  1. wymetto
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Jay,

    I give up - i'm trying to load vehicles but can't get the image to show on the wordpress page. The 'add media' places image down where there is 'add badge ribbon banner'. Also does not show up in 'cars-for-sale - it says "photo coming soon"

    Wymetto

    http://wordpress.org/extend/plugins/car-demon/

  2. Jay
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Wymetto,

    No worries, I can walk you through this.

    When you use the add media button you'll need to set one image as the "Featured" image, this will become the main photo for the vehicle and is the photo that is displayed on the inventory result pages (like the 'cars-for-sale' page).

    To add more than one photo to a vehicle you'll need to create a Gallery. You do not need to 'insert' the Gallery, you just need to create it and upload the photos to it.

    The latest version of WordPress (3.5) made some serious changes to the media tools and unfortunately it affects the way photos are added to vehicles, so the problem you are having is very understandable. In the near future we'll be making some changes to the PlugIn to take advantage of the new features in 3.5 which will make this a lot easier to understand and work with.

    -jay

  3. jleone
    Member
    Posted 7 months ago #

    Last week I was able to add a picture of a car to the body of the post and I can no longer do that. If you look at the test site http://heavymetalalfa.com/jasonleone/cars-for-sale you'll notice that two have pics in the post body, but the car I added today does not. I even un- and re-installed the plugin. Thank you in advance for your help, and most of the plugin is really awesome, if I could just get this one thing...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.