WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Photos Won't Show in Individual Posts (11 posts)

  1. Meggers1982
    Member
    Posted 9 months ago #

    I can't get photos to show up in individual posts. Sometimes they'll show up on the homepage, but not always. I've tried changing themes, deactivating plug-ins and still nothing works. Any ideas where to start on a fix for this?

  2. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 9 months ago #

    Link to your site with ALL plugins deactivated and twentythirteen active?

  3. Meggers1982
    Member
    Posted 9 months ago #

  4. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 9 months ago #

    Is this a new site? Did this start happening after updating to 3.7?

    I don't see any photos on any pages/posts - what happens when you try to upload or insert them?

  5. Meggers1982
    Member
    Posted 9 months ago #

    Yes, very new site I'm trying to get up and running but haven't because of this problem. I try to insert them with the "add media" button, do the upload, etc... then nothing happens. I've used wordpress quite a bit before and have never had this problem. At a loss for what to do to attempt to fix.

  6. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 9 months ago #

    Does your site/server have any kind of anti-hotlinking enabled?

    Can you upload a photo to the media library and view it via the URL to the image - can you post one of those here?

  7. MoghillPat
    Member
    Posted 9 months ago #

    Could be the known bug in 3.7 which is being worked on. Is it only post images with captions?

    Are you getting a big wide grey box in the editor?

  8. Meggers1982
    Member
    Posted 9 months ago #

    No, no grey box or anything.

    This is a test image that managed to upload, but won't show up when I try to add it as a post

    http://www.topdogdies.com/blog/wp-content/uploads/2013/10/Somerville-007-OnlyFriend.jpg

  9. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 9 months ago #

    What shows up on the front end if you add it to a post?

    Have you checked the file permissions?

    http://codex.wordpress.org/Changing_File_Permissions

    Can you also try a smaller image?

  10. kmessinger
    Volunteer Moderator
    Posted 9 months ago #

    I can't get photos to show up in individual posts. Sometimes they'll show up on the homepage, but not always.

    Put the image into a page/post. Is the image in the source code? Post a link to a page that is supposed to have an image.

    http://codex.wordpress.org/Inserting_Images_into_Posts_and_Pages

  11. Meggers1982
    Member
    Posted 9 months ago #

    Nothing shows on the back end when I post a photo. It must have something to do with file permissions because a smaller photo doesn't change anything, etc. I'll check into that.

Reply

You must log in to post.

About this Topic

Tags