WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

photo upload but dont show on page (21 posts)

  1. skyblueboy
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hi

    I registered to my blog to see how it works if someone registers and wants to post comments or pics ect,and I cannot get pics to show on page, just the comment that been written, they upload ok without error message, even see the pics themselves in the upload box but after publish they do not appear! any fix for this? thanks in advance!

  2. skyblueboy
    Member
    Posted 8 years ago #

    bump

  3. yosemite
    Member
    Posted 8 years ago #

    Post a link to the site/page.

  4. skyblueboy
    Member
    Posted 8 years ago #

    er..dunno if I can its a naughty blog!

  5. whooami
    Member
    Posted 8 years ago #

    well im sorry, i cant speak for anyone else but my mind-reading skills are shot for the day -- moving on to the next thread.

  6. yosemite
    Member
    Posted 8 years ago #

    Mark the link NSFW like it says in the rules post at top of forum.

  7. skyblueboy
    Member
    Posted 8 years ago #

    ok here goes! have taken down the post that wouldnt have pics appear,will that be a problem? shall i try posting pics again so you can see the problem?

    NSFW http://www.muskyporn.com/blog/index.php NSFW

  8. yosemite
    Member
    Posted 8 years ago #

    Unfortunately, that's the post I'd need to see to help (although I'm not necessarily looking forward to it ;')

  9. skyblueboy
    Member
    Posted 8 years ago #

    ok just uploaded a pic of a sunset as to spare your blushes! as you can see comments are there but no pic viewable!

  10. yosemite
    Member
    Posted 8 years ago #

    Thank you ;') No reference/tag is being generated at all. Would you cut and paste (in-between backticks and without empty lines or double-spacing) the actual post from the WP editor?

  11. skyblueboy
    Member
    Posted 8 years ago #

    er...not sure how you mean? its a wysiwyg editor isnt it?

  12. yosemite
    Member
    Posted 8 years ago #

    Click the HTML button and another window will open up. Click the Word Wrap and then copy those contents...

  13. skyblueboy
    Member
    Posted 8 years ago #

    Ive since added the word sunset and this is all I get wordwrap dont seem to do anything, if i check the tickbox and click on update the box disappears!

    sunset thats all that appears

  14. yosemite
    Member
    Posted 8 years ago #

    Click on html. Click in new box/window. Do a ctrl-a and then a ctrl-c. Come here and ctrl-v it into a reply?

  15. skyblueboy
    Member
    Posted 8 years ago #

    sunset again thats all I get! lol

  16. skyblueboy
    Member
    Posted 8 years ago #

    sorry the paragraph tags wont show up in my reply its just the open and closed p tags either side of the word sunset

  17. skyblueboy
    Member
    Posted 8 years ago #

    sunset

  18. yosemite
    Member
    Posted 8 years ago #

    Ok. Well, that's the problem... You should be seeing something like:
    <a href="http://www.muskyporn.com/blog/[path_to_image]/sunset.jpg"><img src="http://www.muskyporn.com/blog/[path_to_image]/sunset_thumnail.jpg" /></a>

    Check here: http://codex.wordpress.org/Using_Images and don't drag and drop from the upload interface, use the insert option in the menu?

  19. skyblueboy
    Member
    Posted 8 years ago #

    hmmm could give it a try but means having to ftp the pics to the server?

  20. skyblueboy
    Member
    Posted 8 years ago #

    thanks for the help anyway! :)

  21. yosemite
    Member
    Posted 8 years ago #

    Don't have to use ftp. Read the info at the codex link I gave you.

    The problem is how you're adding the image to the post (through the editor).

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags