WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Permalinks not working (7 posts)

  1. rayne
    Member
    Posted 10 years ago #

    Can anyone help with this? This is the only major issue I need to resolve to make my switch from MT complete.

  2. carthik
    Member
    Posted 10 years ago #

    Can we have a link to the WP powered blog please?
    :)

  3. carthik
    Member
    Posted 10 years ago #

    It's not working 'cause you have no index.php, or rather, the index.php is not the wordpress index.php
    as it is now, changing the one occurence of index.php to new.php will make the Permalinks work just fine.
    Nice design, by the way, I love it.

  4. rayne
    Member
    Posted 10 years ago #

    Duh! Thanks. I new it had to be something simple.

  5. bugsmi0
    Member
    Posted 7 years ago #

    hey rayne, how did you set your wordpress site up ?

    i notice you have some modifications that i'd like to have also,

    /?s= for static pages
    /index.php?id= for posts
    /?c= for catergories

    although your categorie links don't appear to be functioning

    are you using permalinks ?

  6. whooami
    Member
    Posted 7 years ago #

    bugsmi0,

    i am assuming that your looking at the page in the original poster's profile. Thats not a wordpress blog, scroll down.. its a text pattern blog.

    thats why carthik asked for a proper link to a WP powered blog. :P

  7. bugsmi0
    Member
    Posted 7 years ago #

    doh!! ah ok thanks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.