WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Permalinks for pages not working (13 posts)

  1. rupakbrandsum
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    My wordpress website suddenly has broken.

    It was running fine, but then suddenly the "Post name" permalink structure has broken. While other permalink structure are working, this one is broken.

    I have disabled all plugin to test. But still the same problem. No new code has been incorporated in the website before it was broken.

    Any help will be much appreciated.

    Thanks And Regards,
    Rupak Banerjee.

  2. rupakbrandsum
    Member
    Posted 1 year ago #

    Some input to the problem. While this permalink string "/%post_id%" is working, neither "/%postname%/" or "/%postname%" is working.

  3. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Have you spoken to your hosts about this?

  4. rupakbrandsum
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is happening is my local server. Links like http://localhost/wordpress/about-us/ opens up but the content is home page content and the site title is from the first post.

    Not sure what is happening, as it has suddenly happened. However, if the permalink structure is "%post_id%" it works fine.

  5. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    That sounds like a problem with mod_rewrite.

  6. rupakbrandsum
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ok, but how to solve it. It's a issues that has occurred in the last 24 hours for a website that is running for 3 months.

  7. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    As it seems to be a server issue, I have no idea, I'm afraid. Have you ruled out the usual culprits like theme and plugins?

  8. rupakbrandsum
    Member
    Posted 1 year ago #

    I disabled all plugins and tried with no result. The strange thing it's it was working fine 24 hours ago, and still is with a different permalink structure.

  9. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    And the theme?

  10. rupakbrandsum
    Member
    Posted 1 year ago #

    I disabled the theme, enabled another theme. Everything worked fine. Then re-enable the old theme.

    Everything worked fine for a few mins.Then it's back to the old problem.

    Any idea what is happening ?

  11. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    What happens if you switch to another theme for (say) 30 minutes?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic