WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Permalinks broke theme (5 posts)

  1. Angius
    Member
    Posted 6 months ago #

    So...
    I decided to change permalinks to prettier. Everything went better, than I expectec - no 404s, no blank pages. However, the theme is now broken beyond recognition.
    It looks like THIS, while it should look similar to THAT.
    Othere themes are working perfectly fine. Only the one that was active during permalinks change got messed up.

    Theme is called Sunspot, and my site is http://angius.hol.es, however the theme may be different sometimes, as I can't work on a broken theme...

  2. Hi Angius, It's hard to see what's going on because you changed the theme. Because you still have the pretty permalinks enabled, and they are working, it could be something related to the theme.

  3. Angius
    Member
    Posted 6 months ago #

    Ok, theme is changed back to the broken one. I hope it'll help.

  4. Would it be possible for you to disable all your plugins temporarily? I'm not seeing the themes files being loaded as they should be.

  5. Angius
    Member
    Posted 6 months ago #

    Well, suprise suprise, looks like one of those plugins messed up this theme... I'll try enabling them one by one to check which one caused this.

    My QuakeNet IRC caused this problem. Which is strange, because it should appear only on certain page, not on the main one...

Reply

You must log in to post.

About this Topic