WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

permalinks and networks (8 posts)

  1. rogerwhitson
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi everyone,

    I enabled my blog network (and I also have Buddypress enabled). I noticed that once my network, my permalinks were altered and now none of my pages work (except the front page). They are still there, I just can't access them.

    Any suggestions?

  2. Pages or posts?

    And did they add the /blog/ preface to them?

  3. A link to your site is always helpful. :) Sometimes it's faster & easier to troubleshoot.

  4. rogerwhitson
    Member
    Posted 3 years ago #

  5. Did you try re-saving your permalinks?

  6. Yeah, this is a little deeper...

    What format did you pick when you enabled the network? Subfolders or subdomains?

  7. rogerwhitson
    Member
    Posted 3 years ago #

    Well, here's the issue:

    I enabled, then disabled, then reenabled:

    Initially I picked subfolders. When I reenabled the second time, I never got a prompt to pick subfolders or subdomains.

  8. rogerwhitson
    Member
    Posted 3 years ago #

    I also noticed that it created three sites called " / " under the sites menu on the superadmin bar. I never created these sites.

    But this might be unrelated. I don't know. I may just delete them, but I don't know why the network would create these sites without me actually creating them.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic