WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Permalink trouble after upgrade (14 posts)

  1. grallaj
    Member
    Posted 6 years ago #

    I just updated my blog to version 2.3, and my permalinks stopped working. I get an error where it won't load the page . However, it works when I put the permalinks back to default...

    Any help is appreciated! My page is at http://www.grallhouse.com/nfblog

    Thanks.

    This is the error I get if I click to look at a single post or at an archive:

    The page isn't redirecting properly
    Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.

  2. grallaj
    Member
    Posted 6 years ago #

    Anyone have a tip?

  3. grallaj
    Member
    Posted 6 years ago #

    This worked BEFORE the update - why would it break permalinks?

  4. Chris_K
    Member
    Posted 6 years ago #

    Have you checked the troubleshooting tips at the Permalinks page?

    After you change permalinks, is your .htaccess file getting updated/created?

  5. grallaj
    Member
    Posted 6 years ago #

    My .htaccess file seems just fine. When I switch to default and back to date based, it recreates the file just fine.

    Yes - I checked that page, but it didn't seem to help.

    Is this potentially a database error?

  6. grallaj
    Member
    Posted 6 years ago #

    My RSS feed appears to be affected too - even in "default" permalinks.

    I take it back - I would have to change my feed address to match the "default" and it would work.

    Please help - why would this happen with the permalinks?

    Should I just restore my backup for before the 2.3 upgrade?

  7. grallaj
    Member
    Posted 6 years ago #

    Guess I'll try to "downgrade" back to 2.2.x... since this version seems to be fubar-ed...

  8. acemaker
    Member
    Posted 6 years ago #

    Did you deactivate your plugins? Looks like the same error message I received too.

  9. CyberCobre
    Member
    Posted 6 years ago #

    I'm finding that with 2.3, I have to deactivate all plugins, go back to the default theme, then upgrade. Once the upgrade is done, then I can reactivate my plugins and my theme, and everything then works swell.

  10. grallaj
    Member
    Posted 6 years ago #

    I had no plugins activated and I am using the default theme...

    I am back at 2.2.3...

  11. CyberCobre
    Member
    Posted 6 years ago #

    You know, check your MySQL version. That might be an issue. I'm not sure if it is...because I haven't run into the issue...yet (I still have over 100 blogs to update, so...fingers crossed.) Anyway, maybe WP will come out with a patch ASAP or you might have to wait for the WP gurus to check in here...of which I am not. I'm just a plain old ordinary old timer.

  12. mfapsj
    Member
    Posted 6 years ago #

    I upgraded to 2.3.2 now. Everything of the above is true in my case as well:
    *didn't change permalinks structure
    *used to work fine before the upgrade
    *the only change i made was upgrading
    *.htaccess is existent and gets created and/or updated properly if i delete it or reset the permalinks structure to default

    i have read the using permalinks page - i haven't found an answer in there.

    i have a number of other wp installations under the same hosting account - i haven't upgraded them yet, most are still running on 2.3.1 or lower - where the custom permalink structure is working perfectly fine. Any help would greatly be appreciated!

  13. mfapsj
    Member
    Posted 6 years ago #

    Just to let everyone know I turned off the computer - slept over the night and voilĂ  - the problem is resolved

  14. modernape
    Member
    Posted 6 years ago #

    Just a suggestion, as I had the same problem, downloaded my whole site as a backup, then installed update etc, then friendly the URLs were all broken.

    But when .htaccess is downloaded and saved locally, it becomes just 'htaccess', so when reuploaded to the server, make sure you rename it with the dot at the front, or it won't work.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.