WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

GRA4 Social Network
[resolved] Permalink Issue (4 posts)

  1. WesMantooth
    Member
    Posted 1 year ago #

    I apologize if this has been covered, I found a few topics about it in my searching, but was unable to find a solution. Sorry if I overlooked it.

    After letting it "automatically" set up the system, and going to settings. It only has the option to "complete the installation of the GRA4 network" clicking this is supposed to take me to the subsystem.

    Instead I just have my regular theme with a yellow bar that states:
    "The permalink of page is http://www.mysite.com/gra4 . Please set it to gra4"

    What is this referring to? Because my permalink on the page is gra4 exactly.
    Thanks, I hope it's an easy solution I have just overlooked.

    http://wordpress.org/extend/plugins/gra4-social-network/

  2. trof
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hello WesMantooth
    Sorry for the delay with the answer.
    Hmm... sounds interesting =)
    Could you please provide the URL of your website so we can take closer look ?
    Thank you

  3. WesMantooth
    Member
    Posted 11 months ago #

    http://www.fearlessblue.com/gra4 is the link set for it. Thank you for looking into it.

  4. trof
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Sorry for delay with the answer - still a bit busy moving to new hosting...

    It looks like the nginx misconfig issue again. similar to this one:
    http://wordpress.org/support/topic/issues-upload-avatar?replies=13

    We must fix it one and for all, considering ngnix getting more and more popular.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic