WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Join My Multisite
[resolved] "Per Site" Option Won't Display... (5 posts)

  1. foxymcfox
    Member
    Posted 1 year ago #

    Mika,

    Don't worry, I'm not using my highly customized version of your plugin. I just did a fresh install just to eliminate that as a problem.

    But for some reason, I cannot get the checkbox and dropdown list of pages for the "Per Site" options to display on the backend.

    Ever come across this before?

    EDIT: Also for whatever reason, if I don't network activate it, it doesn't show up in the list of individual sites' available plugins. Frankly, I'm stumped.

    -Nick

    http://wordpress.org/extend/plugins/join-my-multisite/

  2. foxymcfox
    Member
    Posted 1 year ago #

    And just as quickly as the problem came up...it went away. Weird. I didn't even do anything, it just started working again.

    I think I have some gremlins in my internet.

    The other issue though still stands, I swore I was able to activate JMM on a per-site basis before rather than having to network activate. Am I just imagining things?

    -Nick

  3. Ipstenu (Mika Epstein)
    Half-Elf Support Rogue & Mod
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    You're imagining. It has Network: True set, so it's only network activatable :)

  4. foxymcfox
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've got to start getting more than 2 hours of sleep a night then. haha

    Thanks as always.

    -Nick

  5. foxymcfox
    Member
    Posted 1 year ago #

    Also, let's mark this as resolved.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.