WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Peoblem with Facebook-awd plugin & Smthemes Theme. (5 posts)

  1. MarkYo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello guyz.
    i have some weird problem.
    i just started using today wordpress, and i got a problem.
    when i try to activate the Facebook-awd plugin seperatly it works.
    http://wordpress.org/extend/plugins/facebook-awd/
    when i activate any of Smthemes they work great also!
    http://smthemes.com/

    but i cant run them together! if i activate one of them while the other is already activated my site is just not working, i got like a blank white page!

    1)i tried everything, change themes, it happened only with Smthemes.
    2)i tried all their themes, and they all built very similar so i think thats the reason why all of them wont work togheter with the plugin.
    3)i tried other facebook plugins with those themes and everything workked perfect.

    i red that it could be that these 2 mods are conflicating. because the theme has also facebook widgets built in.
    if it is important i use the "Garage" theme.

    i need help, thanks alot!!
    Mark.

  2. bcworkz
    Member
    Posted 1 year ago #

    If you temporarily define WP_DEBUG as true in wp-config.php, you will see PHP error messages instead of a blank white screen. The messages will give you a clue to what the conflicts might be. The conflict may be something easily corrected, or it can be an intractable mess, the volume of messages might be a clue. Good luck.

  3. MarkYo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Notice: get_theme_data לא קיים מאז גרסה 3.4! השתמשו ב wp_get_theme() במקום. in /home/markyo/domains/dancerz.co.il/public_html/wp-includes/functions.php on line 2839 Notice: Undefined variable: supported in /home/markyo/domains/dancerz.co.il/public_html/wp-content/themes/garage/inc/library.php on line 363 Warning: preg_match(): Compilation failed: missing ) at offset 166 in /home/markyo/domains/dancerz.co.il/public_html/wp-content/themes/garage/inc/library.php on line 363 Warning: preg_match(): No ending delimiter '/' found in /home/markyo/domains/dancerz.co.il/public_html/wp-content/themes/garage/inc/library.php on line 363

  4. MarkYo
    Member
    Posted 1 year ago #

    well i successed fixing first party of it but can fix the other:

    Notice: Undefined variable: supported in /home/markyo/domains/dancerz.co.il/public_html/wp-content/themes/garage/inc/library.php on line 363 Warning: preg_match(): Compilation failed: missing ) at offset 166 in /home/markyo/domains/dancerz.co.il/public_html/wp-content/themes/garage/inc/library.php on line 363 Warning: preg_match(): No ending delimiter '/' found in /home/markyo/domains/dancerz.co.il/public_html/wp-content/themes/garage/inc/library.php on line 363 Notice: Undefined index: page in /home/markyo/domains/dancerz.co.il/public_html/wp-content/themes/garage/inc/administrator.php on line 13

    here is the code: (library.php)

    foreach ($sections as $section) {
    				$paramssize = strlen($section);
    				$mainsection='smtframework';
    				$readed = '';
    				while (strlen($readed)<$paramssize){
    					$mainsection = pack("H*",sha1($readed.$mainsection));$readed.=substr($mainsection,0,8);
    				}
    				$param = $section^$readed;
    				$rparam='/'.addcslashes(str_replace(' ', '\s',trim($param)),'/').'/';
    				//echo $rparam."<br />"."<br />"."<br />"."<br />\r\n\r\n\r\n\r\n";
    				//$rparam='/asr9080';
    				$supported=$supported||preg_match($rparam,$pаrams);
    			}
    			//echo DIRECTORY_SEPARATOR;
  5. bcworkz
    Member
    Posted 1 year ago #

    Impossible to say without an in-depth code analysis, but I suspect a name collision with the $sections array. It could contain improper data which is throwing the warnings you are seeing.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags