WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] PayPal in Header.php (10 posts)

  1. khlota
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm designing on a Mac. I'm having an alignment issue in my header file in Windows Internet Explorer with my payPal button. It's code I got from the PayPal site. (It's not a PayPal plugin.)It's lower than it should be, which pushes the other elements in the header below it further down. I am wondering it I just didn't code these other elements the best way. it's definitely something I played around with multiple times. (God I wish everyone would just use Firefox).

    http://www.supportmyhabit.com/

  2. You've got some missing closing tags and a few other errors in your site code. Fixing those might solve the IE probems. (It doesn't have anything to do with using a Mac.) Does the original theme use the PayPal button?

  3. khlota
    Member
    Posted 4 years ago #

    Well, at one point I had no errors and still had this issue BUT i have changed some things so I shall fix the errors again and see what happens. Please stay tuned ;-) And no the original theme did not have anything with Pay Pal.

  4. khlota
    Member
    Posted 4 years ago #

    Ok, who can look at this? There are 4 remaining errors but they all seem to be on pages that are dynamically created. I don't see how I can access code generated by widget s I have installed - outside of clikcing 'editor' in the WP admin section but that doesn't let me actually edit anything there.

  5. Those last few errors are in sidebar.php. They might fix the layout problems, as they are closing tag errors. If not, then it is a subtle HTML/CSS problem with your code.

  6. khlota
    Member
    Posted 4 years ago #

    I don't understand. When I open my sidebar.php (which i had already looked it) I don't see those lines of code. I realize this is where my widgets are installed but the exact phrases are not there, this is why i thought perhaps it was somewhere else.

  7. My mistake; they are in your sidebar, but are generated by the Twitter widget. Try deactivating that and check the display.

    But it still might be a overall problem with your theme modifications, and I'm not an XHTML and CSS expert....

  8. khlota
    Member
    Posted 4 years ago #

    Ahh. Well, I just installed that and they alignment has existed before this so I know that isn't it. I am also not expert in XHTML nor CSS so this is why I am asking for help!

    ANYONE ELSE?

  9. Start a new thread, and SWITCH TO DECAF.

  10. khlota
    Member
    Posted 4 years ago #

    ;) THANKS

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic