WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

EvoLve
[resolved] Patch if ADS not working (14 posts)

  1. maurizio04
    Member
    Posted 2 years ago #

    After the pay version of the theme, only patches on the last 3 month, and some of them block ADS...
    Anyway, just delete from functions.php these lines:

    $input['evl_space_1'] = wp_filter_post_kses( $input['evl_space_1'] );
     $input['evl_space_2'] = wp_filter_post_kses( $input['evl_space_2'] );
     $input['evl_space_3'] = wp_filter_post_kses( $input['evl_space_3'] );
     $input['evl_space_4'] = wp_filter_post_kses( $input['evl_space_4'] );
     $input['evl_space_5'] = wp_filter_post_kses( $input['evl_space_5'] );
     $input['evl_space_6'] = wp_filter_post_kses( $input['evl_space_6'] );
     $input['evl_space_7'] = wp_filter_post_kses( $input['evl_space_7'] );
     $input['evl_space_8'] = wp_filter_post_kses( $input['evl_space_8'] );
     $input['evl_space_9'] = wp_filter_post_kses( $input['evl_space_9'] );

    -m http://www.blogma.it

  2. Chip Bennett
    Theme Review Admin
    Posted 2 years ago #

    No idea what Theme you're talking about, but the code you pasted doesn't remove ads.

  3. maurizio04
    Member
    Posted 2 years ago #

    Evolve.
    that code will clean up some special characters that AdSense use.
    Try put an Adsense and click save, the code will not be memorized.
    The code on the website do not have those lines....

  4. Chip Bennett
    Theme Review Admin
    Posted 2 years ago #

    The wp_filter_post_kses() function (Codex ref) filters out any HTML tags that are not allowed to be used in Posts, which would include script tags.

    So, it's not that the code above is removing ads; it's probably just filtering out the <script> tags (and thus, everything in them).

    That said: since the evl_space_1 through evl_space_9 text inputs are explicitly intended to display ads, it is reasonable to expect that <script> tags shouldn't be filtered out. I would recommend contacting the developer, as this might well be considered a "bug".

    But, I would strongly recommend against removing those lines entirely; doing so presents a potential security issue for untrusted data entry, as such data would be no longer validated/sanitized at all.

  5. maurizio04
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yes, it is a bug.
    On ver123 from the web site these lines are not present.
    I was just helping people that will use the dashboard install.
    These lines come and go......

  6. maurizio04
    Member
    Posted 2 years ago #

    @Chip
    I was talking about the total absence of update of the free Evolve. Every time there is a Pro version of a theme obviously all the new features (and the support) will go to that one.
    A single Evolve and a small payment for the support seems to me a better way.....
    Anyway if anybody had done custom work on Evolve I'm happy to share mine for free.
    -m at http://www.blogma.it

  7. luxsub
    Member
    Posted 2 years ago #

    sooo, should i remove those lines??

  8. maurizio04
    Member
    Posted 2 years ago #

    if you wants Google ads yessss..
    or get Evolve from the web site, the lines are already deleted...

  9. johnrajasingh
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am having a tough time cantering my google ad with this theme, can someone help?
    http://www.amadeupstory.com/

  10. maurizio04
    Member
    Posted 2 years ago #

    The new code still cut out some javascript code from Google Ads.
    You need to delete the lines in the first post.

    On IE8 your site has some of the bugs listed in the news post.

  11. johnrajasingh
    Member
    Posted 2 years ago #

    @ maurizio04 Thank you, that took care of the google ad problem. http://www.amadeupstory.com/
    Now i am on the look out for the "News Post" for the bug list.

  12. johnrajasingh
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have a ad in ad box "Ad Space 2 - Header Bottom"
    this has more spacing at the bottom but is very close to the content above
    how can i center this? is this a bug too?
    http://www.amadeupstory.com
    Where can i find a bug list?

  13. johnrajasingh
    Member
    Posted 2 years ago #

    I was just testing this theme on safari and my ads are not showing up on safari.
    Is this a bug too?
    http://www.amadeupstory.com

  14. maurizio04
    Member
    Posted 2 years ago #

    same code for all browser.
    just cut it out.

    the CSS part is different for diplay stuff on IE and the other.
    tested also with IE9 but buggy, it only work in compatibility mode (ie7)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic

Tags