WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Password problems (8 posts)

  1. halftheman
    Member
    Posted 8 years ago #

    I tried to change my password from the one initially provided by WordPress. This didn't work and then neither did the original password. I've since tried several more time, each with new passwords assigned by WordPress but none of them will work and I can't get into my Blog to post. Any suggestions? Thanks!

  2. Chris_K
    Member
    Posted 8 years ago #

    Is that hosted at wordpress.COM? You might check over at http://wordpress.com/forums/

  3. vkaryl
    Member
    Posted 8 years ago #

    It appears that there are some major difficulties with .com hosted logins etc. this evening. It may be of the "rolling blackout" sort, or it may be server-wide.

    Mine seems to be fine. A couple of others that I post to on a regular basis aren't letting me log in. And a third that I post to is just fine as well. *shrug*

    So I'd say just keep trying and checking.... Gremlins.

  4. blog4
    Member
    Posted 8 years ago #

    I just attempted an upgrade to WP2.02. When I try to enter my site admin I get this:
    "Error establishing a database connection
    This either means that the username and password information in your wp-config.php file is incorrect or we can't contact the database server at localhost. This could mean your host's database server is down.
    Are you sure you have the correct username and password?
    Are you sure that you have typed the correct hostname?
    Are you sure that the database server is running?

    My site is available (needing some adjustment but basically ok. I go to it via http://www.blog4.org/wp-admin .

    I have tried to copy back my saved wp-config file -- without luck.

  5. vkaryl
    Member
    Posted 8 years ago #

    I think you might want to start your own thread about this. Your problem isn't the same as what the OP has....

  6. blog4
    Member
    Posted 8 years ago #

    Yes, I'm sorry

  7. vkaryl
    Member
    Posted 8 years ago #

    halftheman, looks like matt's posting on the .com forum that things are "fixed"....

  8. halftheman
    Member
    Posted 8 years ago #

    Yeah! Today is the 1st time/day I've been able to log in. I'm back in business. Thanks everyone for you input and help!

    halftheman

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags