WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Parse error: syntax error, unexpected $end, expecting ',' or ') (9 posts)

  1. platinumbiz
    Member
    Posted 5 years ago #

    Can Someone Please Help ????

    Parse error: syntax error, unexpected $end, expecting ',' or ')' in /home/a6759847/public_html/wp-admin/plugins.php on line 193

    This error shows on my Plugins page,I have Searched and cant find any answers to the problem.
    I have spent 2 days trying to fix.
    I have re-uploaded and over written files to server
    Deleted Sql Data Base and Reinstalled my Blog but nothing works.
    I am not a techie so Blonde Help Needed LOL

    Thanx in Advance

    Linda.

    The Platinum Blonde

    Parse error: syntax error, unexpected $end, expecting ',' or ')' in /home/a6759847/public_html/wp-admin/plugins.php on line 193 unexpected $end, expecting ',' or ')' in /home/a6759847/public_html/wp-admin/plugins.php on line 193

  2. stvwlf
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi

    Unless you ever edited the file /wp-admin/plugins.php the error is probably coming from a plugin.

    In your FTP program, find the folder /wp-content/plugins/
    Make a new folder in /wp-content/, call it temp

    Move everything that is in /wp-contet/plugins/ into the folder /temp/

    Then see if WP still shows that error, or if it starts up OK. If it still shows the error something is wrong with the plugins.php file. More likely it will start up OK. If it does, start moving folders back into /plugins/ from /temp/ one folder at a time. As you move a folder, start WP up again. More than likely one of the plugin folders will cause that error message to start displaying again. That means there is something wrong in that plugin's code so don't use that one plugin. All the others you can use.

  3. platinumbiz
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi stvwlf

    I did delete all plugins and started one at a time but still no joy ((::

    I have tried the Temp folder and still no joy I dont know what I have done ?????

    I have Akismet and Hello Dolly left in the folder ????

    Regards
    Linda

  4. stvwlf
    Member
    Posted 5 years ago #

    Next step would be download fresh copy of WP 2.7.1 and upload just the one file /wp-admin/plugins.php , overwriting the one that is there now

  5. platinumbiz
    Member
    Posted 5 years ago #

    GRGGRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

    That didnt work either !!!!

    I even deleted data base on server and re-installed again :))))

  6. stvwlf
    Member
    Posted 5 years ago #

    just for the sake of knowing, since you are in this deep anyway, do a whole new WP install from scratch, different database, in a different folder in your hosting account. make sure you download a fresh copy of 2.7.1 This is just to see if it works ok in a whole other installation, or if the problem occurs on the new installation also. If its occurring on a second installation, that points to some server config issue. What, I have no idea. Who is your webhost by the way?

  7. platinumbiz
    Member
    Posted 5 years ago #

    Im using 000webhosting at the Mo !!!

    And Everything had been working fine till I uploaded a few new plugins
    Then it turned to custard ((::::

  8. stvwlf
    Member
    Posted 5 years ago #

    well then the problem IS the plugins

    you say you are recreating the database from scratch....

    take the plugins OUT of the plugin folder before you recreate the database

    see that WP is running correctly with a brand new database.

    then move the plugins into the folder ONE AT AT time, and activate one plugin. If you do it that way you will most likely find one particular plugin is causing the error. The problem is its settings are probably still in the database, thus you want to start with a fresh database and no plugins in the plugin folder (you can leave akismet and hello since they come with WP)

  9. platinumbiz
    Member
    Posted 5 years ago #

    Thanx For all Your Help Stvwlf I had already created a new data base and a new version of WP 2.7.1 uploaded to new folder now WP cant get into the new database LOL

    I Told You I Was A Blonde hheheheheeeee

    Need a good laugh before I throw my Laptop of the balcony LOL

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic