WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Media Library Assistant
[resolved] Pagination Bug in v1.41 Media/Assistant submenu (6 posts)

  1. David Lingren
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    I am opening a separate support topic for this new MLA v1.41 bug originally reported in an unrelated topic (Pagination Revisited):

    Posted on: Thursday, July 18, 2013 12:45 PM
    Author: brpubs
    Subject: "[Plugin: Media Library Assistant] Pagination Revisited"

    I've just run into a different type of pagination issue. If I try to filter the library by category -- or, it seems, any filter -- the first page displays correctly. However, if I then click on the arrow to see the next page, it reverts to showing me the full library.
    So, for example, when I filter on one category, it comes up showing that I'm on page 1 of 3. But when I click the next arrow, I end up on page 2 of 8.
    I didn't notice that before this latest update -- but it could be that I just didn't notice it. I did just add several other plug-ins recently, so I suppose it could also be an interaction.
    Thanks!

    http://wordpress.org/extend/plugins/media-library-assistant/

  2. David Lingren
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    This is a new MLA defect introduced in v1.41. I will fix it in the next release and post an update here when that's released.

  3. brpubs
    Member
    Posted 11 months ago #

    Great -- thanks very much. Any idea when you'll be releasing that update?

  4. David Lingren
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    I hope to put together a maintenance release sometime next week.

  5. David Lingren
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    I have released version 1.42, which fixes this defect. Download the new release and give it a try. Let me know if you have any problems or further questions. Thanks again for bringing this to my attention.

  6. brpubs
    Member
    Posted 10 months ago #

    Perfect -- thanks so much! And my apologies for the slow response -- just had a chance to check it.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags