WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Pages not showing on user screens (6 posts)

  1. Jonas Grumby
    Member
    Posted 5 years ago #

    Today I was editing a post and going back & forth between the user side and the admin, and suddenly I noticed that most of my page links are no longer displaying in the sidebar. My theme is Ahimsa. This is the code I'm using:

    <fieldset class='sidebarlist'>
            <legend><?php print $sectprefix; ?>Pages</legend>
            <ul>
    <li><a href="<?php echo get_option('home'); ?>/">Home</a></li>
            <?php wp_list_pages('title_li=&hierarchical=0'); ?>
            </ul>
        </fieldset>

    Only the Home link displays. I've checked the pages in the editor and they're still there and marked public and published, etc. and I can see them if I click Preview. The really strange thing is that I have a client using the same theme and I put exactly the same code into her sidebar, and hers is displaying just fine.

    Any ideas?

    Database corruption maybe? Is there a check/repair tool?

    Thanks

  2. Jonas Grumby
    Member
    Posted 5 years ago #

    p.s. I'm trying wp-dbmanager now.

  3. Jonas Grumby
    Member
    Posted 5 years ago #

    Well, I like this plugin a lot and I'm really glad I've added it, but it didn't solve the problem.

  4. Jonas Grumby
    Member
    Posted 5 years ago #

    As it turns out, it was caused by the Ultimate Noindex Nofollow plugin by Jonathan Kemp. I deactivated it, and the problem went away. Well, at least anyone who reads this thread may get some idea of how to work through a problem. The first thing to ask yourself is probably "has anything changed?"

    If anyone has ideas about how I can code that sidebar piece w/o the plugin interfering, I'd appreciate it.

    Thank you

  5. jonkemp
    Member
    Posted 5 years ago #

    I just issued an update to the plugin that should fix it. Upgrade to 1.1.1 and let me know if it is still occurring. Thanks.

  6. Jonas Grumby
    Member
    Posted 5 years ago #

    All fixed. Works perfectly. Thanks.

    Hopefully some day I'll have a custom plugin request and will be able to refer the job to you. You may remember that I've also got a client running your WP Users plugin, and now that I have added the wpu-user class to the site's CSS everything is displaying exactly the way she wants it to. You seem to be a top-notch kind of guy. Your stuff is great. I'm promoting WordPress for CMS now and expect to be bringing in more and more of this type of work. I have a company right now that wants to redesign their 1100+ page static web site and I think I'm going to do it with WordPress.

    Cheers!
    John

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic