WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Pages and Categories permalinks (3 posts)

  1. DanyWu
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hi folks,

    I have followed the instructions on the "Using Permalinks" article and added the two cgi.* directives in my php.ini on my IIS server.

    This worked just fine for the postings but did not work on my Pages and Categories. I have a single page at the moment, and the Permalink was rendered as "http://danywu.serveblog.net/index.php/about/"

    The Archives links were rendered as "http://danywu.serveblog.net/index.php/archives/date/2006/04/"

    The Categories links were rendered as "http://danywu.serveblog.net/index.php/archives/category/bernese-mountain-dog/"

    These links did not work having only modified my php.ini file. Is there anything else that should be done to make it work? At the moment I have reverted back to default URL with the query strings to make it all work.

    Any help/suggestion would be immensely appreciated. I have trawled the Web looking for detailed instructions but none of them seemed to work for me.

    Many thanks,
    Dany.

  2. chaaban
    Member
    Posted 8 years ago #

    what version are u using ? i still remmber i had same issue related to the 1.5 version when we had to delete the .htaccess and past the code again for it to work after each new page ...

    but i dont think it's the same in 2.0

  3. DanyWu
    Member
    Posted 8 years ago #

    I'm using the latest version - 2.0.2 - running on IIS so I'm not using .htaccess.

    As I mentioned it worked great for the posts but not the Pages, Categories or Archive :(

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic