WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Page Builder by SiteOrigin
Pagebuilder loses field contents (11 posts)

  1. Marcoevich
    Member
    Posted 6 months ago #

    Dear Greg Priday,

    My pagebuilder just added 2 new rows and lost the content of an existing text widget, all on the click of the publish button. I did not change anything. The content has been there for months.

    I have put some HTML in those fields, and I don't recall exactly how that HTML looked like.

    Is there any way to restore the contents of those spontaneously deleted fields?? Where does pagebuilder store the contents of the widgets? Does it contain a history so I can recall what was inside the widget?

    Big thx in advance!

    http://wordpress.org/plugins/siteorigin-panels/

  2. Native Imaging
    Member
    Posted 6 months ago #

    My Page Builder is not saving any data. I thought after removing all other plugins, deleting the database, and restoring everything would fix the problem but it didn't.... I just created another 2 days of work by doing this.... Any thoughts what the heck is going on here?

  3. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 6 months ago #

    @Native Imaging - please start your own thread if you need help -

    http://codex.wordpress.org/Forum_Welcome#Where_To_Post

  4. Marcoevich
    Member
    Posted 6 months ago #

    Dear Greg Priday,

    Your support has been great in the past. I would be very happy if you can comment on this issue. How is it possible that PB deleted the content of a text-widget without user interaction?

    Does PB save any version history for it's widgets, and do you think the information that was once inside the widget can be found anywhere?

    Thx in advance!

  5. hunterfreeman1
    Member
    Posted 6 months ago #

    Same problem here!!!

  6. jeancz
    Member
    Posted 6 months ago #

    Same here WP 3.8 and PageBuilder 1.4.1

  7. jeancz
    Member
    Posted 6 months ago #

    I tried disabling other pluggins to no avail...

  8. Greg Priday
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    Hi there Marcoevich

    Page Builder integrates with the WordPress revisions system. So you should be able to restore your older content if you have this enabled.

    What version of Page Builder were you using when your content went missing?

  9. Marcoevich
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hi Greg,

    Thx for your reply!

    The problems have begon since upgrading to wordpress 3.8. My version of pagebuilder is 1.3.10.

    I see now that you have issued an update for Pagebuilder. I see you have fixed "Issue that was removing content for widgets with a lot of data."

    Is this fix related to the issue I'm having?

  10. Greg Priday
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    1.4.2 has a pretty important fix that checks that the Page Builder interface was fully loaded before loading before saving data. I'm not sure, but this is probably the issue you were having.

    If you hit save/publish before the Page Builder interface fully loaded, your content would be lost. Either a slow internet connection or a Javascript error could cause this problem.

    Hopefully this issue wont come up again.

  11. Marcoevich
    Member
    Posted 6 months ago #

    Thx Greg, this sounds hopeful :) I haven't touched pb widgets anymore since this issue occurred. I will try again tomorrow, I'll check if it is deffinitely solved now :)

    Also thx for the autosave fix, that was an annoying one :)

    Gratz,
    Marco

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.