WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Page works in FireFox, not in IE (5 posts)

  1. Canned_Heat
    Member
    Posted 1 year ago #

    Theme: Twenty Ten, v1.5
    Blog address:
    http://picturenorthcarolina.com/north_carolina_pictures/

    I have two pages.

    When I click on them in FireFox, they work fine. When clicked on in IE, both pages get errors like this:

    Warning: require_once(index.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/aaaserv/public_html/picturenorthcarolina/north_carolina_pictures/wp-content/plugins/flexicache/standalone.php on line 25

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'index.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/aaaserv/public_html/picturenorthcarolina/north_carolina_pictures/wp-content/plugins/flexicache/standalone.php on line 25

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    You have an issue with your flexicache plugin. Try posting in that plugin's dedicated forum via its page in the Plugin Repository.

  3. Canned_Heat
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you, I will.

    Update: If it's any help, I switched themes to Twenty Eleven. Same problem.

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    It's got nothing to do with the theme. It's purely a plugin issue

  5. Canned_Heat
    Member
    Posted 1 year ago #

    ... and I appreciate your help. going to the forum now.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic