WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

All in One SEO Pack
[resolved] page title not the same to what i added in All in one SEO (14 posts)

  1. kherkiee
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hello, I have a big problem. when i searched my pages on google. its shows "virtual assistant philippines" to all of my page title.
    check this one: http://screencast.com/t/MLValMmz

    And its different to what i added in all in one web master(check it here) http://screencast.com/t/GqBLfmxBn

    how can i fix this?
    Why SEO all in one wouldn't override it?

    what happened?

    thanks!

    http://wordpress.org/plugins/all-in-one-seo-pack/

  2. kherkiee
    Member
    Posted 9 months ago #

    Sorry! not all in one web master, its all in one SEO

    please help.

    thanks

  3. Peter Baylies
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    kherkiee,

    This shows up by default because your title format probably looks like this: %page_title% | %blog_title%

    That means your title shows your page titles followed by the title of your blog; so this is normal. If you'd like to change that, you can change the title format to just %page_title% in the General Settings.

  4. kherkiee
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hello,

    I checked it in the General setting's and you are right.

    is this correct now? http://screencast.com/t/0PrXRIsBvtd Please check it

    it will also apply to all of my pages including the homepage right?

    so this info for my Meta title will shown up in the web, right? http://screencast.com/t/GqBLfmxBn

    how many days i can see the changes?

    Thanks

    Kherk

  5. Peter Baylies
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Kherk,

    Yes, that looks correct to me. You may notice changes when Google next re-indexes your site; note that it is not required to use your title or description; it typically will use your title, but will sometimes change the results (search snippet) depending on the search as well. You can get a better idea of what Google is doing by using Google Webmaster Tools.

  6. kherkiee
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hello Peter,

    Thanks for your help sir.

    im very much happy for it.

    Thanks and take care

  7. kherkiee
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hello Peter,

    I checked all the pages now and it works. but in my "POST" section, i cant see the changes. please help

  8. Peter Baylies
    Member
    Plugin Author

    Posted 8 months ago #

    Kherk,

    What aren't you seeing; the meta tags on the front end look correct to me. Make sure you have All in One SEO Pack enabled on the post types in question, and that you aren't running into any conflicts with other plugins or with your theme.

  9. kherkiee
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hi Peter.

    I;m referring to this POST http://screencast.com/t/K91JXEyb because i optimized all my post same to this one: http://screencast.com/t/nWVGULdW6aeK

    But its not showing.

    i think its not a problem in my themes or plugins sir because all the "PAGES " is showing the correct meta information i added

    please advice.

    Thanks

  10. Peter Baylies
    Member
    Plugin Author

    Posted 8 months ago #

    Kherk,

    This is an issue with how Google chooses to display your titles; if you view source on that page, the title tag is "Guide on Hiring a VA" which is correct. Check your Google Webmaster Tools and ask Google to recrawl the page and see if that changes anything for you.

  11. kherkiee
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hello Peter.

    Thanks for that.

    I already ask google to recrawl and its already a week ago but cant see the changes.

    i still have 3 PAGES title problem (some of them are already fixed)
    Wrong: http://screencast.com/t/EfXAzk99RJXu
    Correct: http://screencast.com/t/4q8cQ2SCw

    Wrong:http://screencast.com/t/ePceeFV9bGd
    Correct: http://screencast.com/t/9wflTyxm

    Wrong:http://screencast.com/t/9J6aZq1QbrLE
    Correct: http://screencast.com/t/phhm8Fve

    Here's the POST title Problem

    Wrong:http://screencast.com/t/EcpvKrBF
    Correct: http://screencast.com/t/SigkbJJU

    Wrong: http://screencast.com/t/dg6cuiMuH21M
    Correct: http://screencast.com/t/OUkHfoxoJ

    Wrong: http://screencast.com/t/2wNPTuDEJ
    Correct: http://screencast.com/t/91YC9qOW

    I followed everything you said sir but some of my pages and posts still have a problem. Can i know if its a problem with re crawling? or what?

    Thank you

    Kherk

  12. Peter Baylies
    Member
    Plugin Author

    Posted 8 months ago #

    Kherk,

    If you don't want the name of your blog to show up in the post title format, then you'll have to edit the Post Title Format option in All in One SEO Pack. All this does is control the display of your title tags, though; ultimately we cannot control what Google decides to display for its search results.

  13. kherkiee
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hello Peter

    Yes i already edited it but my problem is, its not showing the changes after i changed it. What you think happened?

    Thanks

  14. Peter Baylies
    Member
    Plugin Author

    Posted 8 months ago #

    Kherk,

    I took a look at your site; All in One SEO Pack is setting the title correctly. For questions about Google, I'd suggest looking in your Google Webmaster Tools, or asking them about how they choose to display their search engine results.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic