WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Custom Community
[resolved] page specific slidebar settings keep disappearing (5 posts)

  1. globe2
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I am trying to get the list posts to display on my homepage - I save it and look and it all works, but 5 minutes later (or a click or two later) they're not there and if I look at the custom community settings on the page all the list post settings have gone.

    I'm using CC 1.13 &WP 3.5.1.

    Thanks

  2. konradS
    Member
    Posted 1 year ago #

    hi globe2, do you keep the edit page screen open?

    ** Maybe some weird auto save bug?

    Anyway, sounds like a jQuery issue.

    ** Do you have any plugins installed? Try when all plugins deactivated.

    The issue had been reported already and will be taken care of!

    Thanks for reporting, konrad

  3. konradS
    Member
    Posted 1 year ago #

  4. globe2
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Konrad,
    I disabled one plugin that I wasn't using and made sure I didn't keep the editing window open and that seemed to do the trick.
    Thanks.
    Doug

  5. konradS
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Doug,

    i think there is some jquery conflict with the autosave and the meta boxes. will be analyzed and fixed.

    for that time, having the edit screen not open all the time will do the trick, yeah!

    thanks, konrad

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic

Tags

No tags yet.